Nieuwe Knotten CAL2017 - de kabeldeken, 20% voororderkorting tot 1 september

Half september 2017 start de nieuwe CAL van Knotten en het thema is kabels haken! Het is zo ontzettend leuk om te doen, het effect is namelijk ongekend.

Vanaf vandaag tot 1 september met voororderkorting te bestellen! Van 1 september t/m 15 september is de voororderkorting nog 10%. Dus vroege vogels: wees er nu bij! En als je nu al durft, nog niet alles is bekend :-)

 

Wat houdt een CAL in?

Een Crochet ALong houdt in dat we met z’n allen hetzelfde patroon gaan haken over een bepaalde periode. Vanaf vrijdag 15 september wordt er elke week een patroon gepubliceerd op www.knottenwol.nl onder het menu patronen. 

Wat gaan we haken?

Een deken! Deze is opgebouwd uit 12 vierkanten van 40 bij 40 cm. De deken wordt dus 120 bij 160 cm. Optioneel kun je een patroon haken tussen de vierkanten en een rand eromheen haken. Bij de kleurrijke en blauw-beige deken, wordt de rand bruin en bij de grijs-gele deken wordt de rand antraciet. Hoe de rand eruit gaat zien, is nog niet bekend! Verrassing voor de vroege vogels. 

Welke kleuren zijn er?

Er zijn pakketsamenstellingen in 3 kleurstellingen, vanaf nu tot 1 september met echte voororderkorting van maar liefst 20% te bestellen! Ga je de hele deken met rand haken? Dan doen wij er een mooie tas bij om je project in te bewaren en ook nog een leuke verrassing. 

Kleur A: 

Kleur B:

Kleur C:

Hoe flexibel is de CAL?

Heel flexibel! Er worden 4 keer een set van 3 vierkanten gehaakt. Dus er zijn steeds 3 vierkanten in dezelfde stijl. Je kunt er dus ook voor kiezen om een van de ontwerpen uit te kiezen en je hele deken in die stijl te haken. Je kunt natuurlijk er ook voor kiezen om een kleine deken te haken en maar de helft van de patronen te haken.  

Welk materiaal wordt gebruikt?

De deken is gehaakt van de Cool Wool van Lana Grossa. Dit een superwash 100% merinowol die ontzettend fijn haakt en de kabels prachtig tot zijn recht doen komen! In de grote deken gaan 24 bollen, oftewel 3840 meter. In de kleine deken gaan 12 bollen en dus 1920 meter. Voor de rand en tussenranden heb je ook nog 6 of 3 bollen nodig.

Bestel dus nu voor de voororderkorting! En kom op 27 augustus naar ons open huis om het pakket op te halen en de deken in het echt te bewonderen.

Wil je je eigen kleuren kiezen? Dat kan bij de Cool Wool. Kies 6 kleuren en dan van ieder 4 bollen. En nog 6 bollen voor de rand. Of mail ons over de mogelijkheden!

Wij, de Knotten meiden en jongen, vinden het heel leuk als je ook aanhaakt! We zijn druk aan het ontwerpen en filmen om er weer iets prachtigs van te maken. Dus haak aan en geniet net zoals wij genieten van dit unieke ontwerp.