Wie zijn we nu eigenlijk? The new kid on the block :-) Ruim 5 jaar geleden heeft Francis Notten de stoute schoenen aangetrokken en is ze een wolwinkel gestart. Nog nooit had ze een winkel, hoeveel bollen wol nu eigenlijk in een vest gaan, had ze geen idee van. Maar wat ze wel had en heeft is een ongelooflijke passie voor wol, voor puur, voor mooie bollen, voor kleur, voor creativiteit, voor ondernemen, voor begaan zijn, voor inspireren, voor mensen, voor gezelligheid.

Francis haakt

En kijk nu, we hebben niet alleen een geweldige winkel aan de Voldersgracht 23 in Delft, maar we hebben nu ook een webwinkel waar we precies hetzelfde uitstralen als in de fysieke winkel. De liefde voor pure producten waarmee je kunt creëren.

Knotten zou Knotten niet zijn als we continu vol zitten met ideeën en graag inspireren en betrekken. Francis kan dit allemaal niet doen zonder haar team. Verschillende leden van het team vind je als model terug op de pakkettenpagina's. Leslie is de breikunstenares, waar we allemaal wat van kunnen leren. Wat zijn allemaal niet weet over te brengen tijdens het gratis brei- en haakcafé op woensdagochtend, dat is gewoonweg ongelooflijk. Puk versterkt ons op maandagen en dinsdagen en verzorgt ook workshops en ontwerpt eigen patronen. Ze bruist van de ideeën.

Daarnaast houdt Francis van studenten en hebben we dus veel jonge mensen rondlopen. Amber breit en haakt erop los en staat zondag voor jullie klaar. Wat Louise ook draagt in de winkel, iedereen wil het dan ook hebben. Ze heeft flair en is onze Vlaamse inbreng. Hanne heeft al leren haken en fotografeert veel van onze bolletjes.

Geniet van de (web)winkel, dat doen wij elke dag met volle teugen!

Warme en creatieve groeten,

Francis