Over ons

Wie zijn we nu eigenlijk? The new kid on the block :-) Bijna 8 jaar geleden heeft Francis Notten de stoute schoenen aangetrokken en is ze een wolwinkel gestart. Nog nooit had ze een winkel, hoeveel bollen wol nu eigenlijk in een vest gaan, had ze geen idee van. Maar wat ze wel had en heeft is een ongelooflijke passie voor wol, voor puur, voor mooie bollen, voor kleur, voor creativiteit, voor ondernemen, voor begaan zijn, voor inspireren, voor mensen, voor gezelligheid.

Francis haakt

En kijk nu, we hebben niet alleen een geweldige winkel aan de Voldersgracht 23 in Delft, maar we hebben nu ook een webwinkel waar we precies hetzelfde uitstralen als in de fysieke winkel. De liefde voor pure producten waarmee je kunt creëren.

Knotten zou Knotten niet zijn als we continu vol zitten met ideeën en graag inspireren en betrekken. Francis kan dit allemaal niet doen zonder haar team. Verschillende leden van het team vind je als model terug op de pakkettenpagina's. Angelique, Moniek en Marianne staan op verschillende dagen klaar voor je in de winkel. Ook Finn vind je soms in de winkel maar is ook achter de schermen te vinden, net als Mireille. Mireille pakt bovendien ook vaak zelf de haaknaald op omdat ze zo verliefd wordt op bolletjes die binnenkomen. Net als Marianne trouwens, die is ook vaak niet te houden :-)

Daarnaast houdt Francis van studenten en hebben we dus veel jonge mensen rondlopen. Evy heeft haken geleerd sinds ze bij ons werkt! Vera is een alleskunner en heeft al heel wat pakketjes ingepakt. Sarah is ons net komen versterken en helpt na schooltijd met vakken vullen.

Bovendien zit het ontwerpen echt in het bloed bij Francis, dus regelmatig verschijnt er een nieuwe Knit-ALong (KAL) of Crochet-ALong (CAL) van haar hand. Dan gaan we gezellig met z’n allen iets breien of haken. Dus check onze site regelmatig voor wat voor nieuws er nu weer aan komt!

Geniet van de (web)winkel, dat doen wij elke dag met volle teugen!

Warme en creatieve groeten,

Francis