Nieuw - mozaïek haken

Het is weer even geleden dat jullie van mij hebben gehoord. We zijn gewoonweg heerlijk druk geweest met pakketjes inpakken, bolletjes in de kast leggen en ja ook even op vakantie geweest.

Maar als dan het nieuwe seizoen weer zo'n beetje gaat starten dan kriebelt het toch wel ongelooflijk. En wij hier bij Knotten vonden het wel weer tijd om een leuke CAL te gaan maken.

Uiteraard hebben jullie ook vast al eens het mozaïekhaken voorbij zien komen. Ik zag het al een aantal keer en vind het zo ontzettend mooi. Dus ik ben me er iets meer in gaan verdiepen. Er zijn verschillende technieken die je hiervoor kunt gebruiken. En natuurlijk kun je heerlijk met kleur spelen.

Dus we gaan heerlijk mozaïek haken! We starten begin juli met het publiceren van de patronen. We gaan 5 of 6 verschillende motieven haken. Het ontwerp dat we maken, wordt een mooie grote sjaal van circa 38 cm bij 175 cm. Als je dus 2 pakketten besteld, kun je een plaid maken van circa 75 cm bij 175 cm. 

Het is zo ontzettend leuk om te doen. Het is even wennen, maar als je de techniek eenmaal snapt en begrijpt hoe het patroon wordt opgebouwd, dan gaat het echt zo heerlijk en wordt het zo prachtig! Die kleuren komen gewoonweg zo mooi uit met het zwart, het is een echt genot. Maar is wit meer je smaak als achtergrondkleur, dan hebben we die ook in de aanbieding. Of een mooie blauwe variant.

Jullie weten hoe het gaat bij Knotten. Durf je het al aan om de pakketten te bestellen, dan ontvang je 10% voororderkorting! We zorgen dan zeker dat het pakket in huis is voordat deze nieuwe CAL van start gaat. We haken met de Cool Wool, 100% merinowol. We gebruiken 8 kleuren van ieder 1 bol en 6 bollen zwart.

We gaan echt leuk spelen met kleuren en motieven en het is een enorm genot om dit te mogen ontwerpen. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en ook lekker mee gaan haken met deze leuke techniek. Uiteraard gaan we weer leuke tutorials maken om het wat duidelijker uit te leggen! 

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.