Gezondheid en haken - deel 2

74 reacties

Wat fijn is het om te lezen dat jullie allemaal zo met mij zijn begaan. Zo voelt het voor mij ook echt, dat ik onderdeel ben van een hele mooie community! Hoe bijzonder is dat toch!

Nu heb ik deel 1 met jullie gedeeld, nooit denkende dat er ook echt iets zou zijn. Denkende dat het redelijk onschuldig zou zijn. Nu vind ik wel dat het te ver gaat om mijn gezondheidsverhaal helemaal zo op internet te gaan zetten, maar ik ben bang dat ik voorlopig uit de running ga zijn.

Dus zonder in te veel detail te treden, er zit dus iets in mijn hoofd. Voor nu denken ze goedaardig en lijkt het nog steeds redelijk onschuldig maar wel ernstig genoeg dat ik met spoed naar de neuroloog moet.

Ik begrijp dat het allemaal wat onduidelijk overkomt, maar ik wil het wel met jullie delen. Ten eerste om te bedanken voor alle steunbetuigingen die ik heb gekregen. Dat klinkt misschien gek, maar dat sterkt me enorm. Ik voel als het ware jullie liefde!

Sinds de MRI-scan zit ik wel in een soort rollercoaster, het gaat allemaal zo snel en ik word toch wel wat heen en weer geslingerd in mijn gevoel. Ik ben ook een beetje bang over wat er komen gaat en wat me te wachten staat.

Maar ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik ongelooflijk veel lieve mensen om me heen heb. Ten eerste jullie medeleven is hartverwarmend en bevestigt mijn inspirerende gevoel dat ik heb! Maar de Knotjes staan allemaal klaar en zijn bereid om een extra stap te zetten, waar ik zo dankbaar voor ben. Ook mijn contacten binnen de wolwereld steunen me met woord en daad. Wat is toch fijn dat ik die relaties heb kunnen opbouwen! De knuffels en mooie woorden die ik heb mogen ontvangen uit die hoek, zijn enorm fijn!

Uiteraard zijn mijn familie en vrienden enorm belangrijk voor me en ook zij staan meer dan 100% voor me klaar.

Om toch weer terug te komen hoe creativiteit me steunt, ik word zo ontzettend blij van mooie patronen bij elkaar zoeken en tot iets moois samen te laten smelten! Dus daar ga ik gewoon lekker mee door. Hopelijk kan ik binnenkort mijn nieuwste project met jullie delen. 

Ik weet dus niet precies wat me de komende tijd te wachten staat, maar het zal een mooie rollercoaster worden. Ik treed tijdelijk naar de achtergrond maar gelukkig blijven we creatief bezig en zal Knotten door draaien dankzij al die lieve mensen die deel uitmaken van de Knotten-familie. Als het me lukt, zal ik jullie verder op de hoogte houden. Maar voor nu trek ik me even terug in mijn creatieve bubbel!

Nogmaals grote dank voor het medeleven dat van jullie voel! En tot snel,

Liefs,
Francis

 


74 reacties


 • Hilda

  Lieve Francis,
  Ik lees net je blog. Wat een heftig nieuws. Gelukkig heb je in deze onzekere tijden veel steun van familie, vrienden en de knotjes.
  Fijn dat je afleiding vindt in je creativiteit.
  Ik wens je heel veel sterkte


 • Door

  Wat heftig. Heel veel sterkte komende tijd. Gelukkig heb je je creatieve bubbel om je in terug te trekken. Komt goed! ❤️


 • Lutgarde Smet

  Lieve Francis,
  Oh wat moet dit een rollercoaster voor je zijn. Goed om te lezen dat je zo’n fijn gezin hebt dat je zo steunt. Ik kan ervan meespreken hoe belangrijk dit is.
  Ik heb ondertussen reeds 11 zware rugoperaties ondergaan en het is mijn hezin dat er mij telkens doorslaat om weer de moed te hebben om door te zetten.
  En dan uw ontzettend leuke patronen en wolletjes, die zijn echt mijn afleiding voor de dagelijkse pijn.
  Ik hoop dat er snel beter nieuws voor je komt.
  Alvast een heel dikke knuffel🥰❤️🥰
  Lutgarde


 • Marianne

  Veel sterkte Francis, ik zie de Cal nu met een bijzonder gevoel, tegemoed.


 • Harma Boertien

  Hoi Francis, dat is niet niks waar jij in terecht gekomen bent, ikzelf heb 5 jaar geleden een rollercoaster doorgemaakt, maar ik ben mijn liefde voor het haken en breien niet verloren, deze hebben mij samen met familie en collega’s door een vervelende tijd heen geholpen.
  Ik wens jouw heel veel sterkte.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.