Gratis patroon gehaakte poncho southbay

5 reacties

We hebben een zeer creatief en getalenteerde klant die continu aan het ontwerpen is! Zo heeft Anne-Marie een mooie poncho gehaakt volgens het welbekende southbay patroon. Het gebruikte garen is de Cinque Multi van Lana Grossa. Het patroon staat in de link: Klik hier voor het patroon


5 reacties


 • Andrea

  Ik ben zo blij met deze patroon! Ik had zo lang naar een leuke ronde poncho gezocht. En de Southbay Shawlette was sowieso al mijn favorite patroon voor een omslagdoek :D. Ik heb hem vandaag ook geblogt :D
  http://naaikamertje.blogspot.nl/2016/06/memademittwoch-hakelponcho.html
  Groetjes en bedankt! Andrea


 • Roelie Dekker

  Heel graag het patroon van de poncho m.v.d Roelie


 • Nicolette den hollander

  ik zou graag de omslagdoek hiervan willen maken. Is daar ook een patroon van?

  Met vriendelijke groet.

  Nicolette


 • Anne-Marie van Buuren

  Leuk om je ook hier te zien Ineke :)


 • Ineke Schild

  Ik heb de poncho gemaakt. Het is een mooi patroon en fijn om te haken.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.