Reviews

Bekijk hieronder de beoordelingen van onze klanten:
Based on 5234 reviews
89%
(4660)
9%
(489)
1%
(77)
0%
(3)
0%
(5)
Breipakket gomitolo

Zalig om te breien is verslavend !!!

Leuke en gemakkelijke wol
Breidt heel gemakkelijk. 😉🧶👍🏻

C
Tunisch Haakpakket Summer Around the Corner CAL2019 - de katoenen sjaal
C.K.
Summer around the corner CAL2019

Trots op het resultaat van deze omslagdoek in mijn favoriete kleurtjes!! Echt heerlijk om te doen en bijna “jammer” dat ie klaar is..
Prachtig en af en toe best uitdagend patroon!! Top 👍

Waar zou ik zijn zonder mn naaldstoppers?

Juist ja. Dit is zelfs al mijn tweede setje “point protectors”, want ondanks de Kermitgroene uitvoering verdwijnen ze weleens uit het zicht. En onmisbaar zijn ze. Waarvan akte!

Fantastische cape

Zo leuk om te maken en te dragen

Fantastisch warm knuffelvest

Wat een fijne wol om te breien. Het schiet al goed op met het achterpand. Ik knijp hem alleen over het geadviseerde bollen volgens het patroon moest ik er 500 gram van hebben maar ik denk nog 50 gram bij te gaan halen. Ik weet graag zeker dat ik het haal

Lang vest

Ben tevreden met garen, haak het best in met 36en moeilijk om terug te rekenen,lukt me wel,ik wil wel graag 2 bollen garen erbijkl 2235,mijn dochter is lang en slank, moet alles verlengen!!

Grandios

Super softes Garn, tolle Farbe und einfach zu verarbeiten! Toller Service, wie immer! "TOP!!!❤

Spicy Zigzag sjaal

Wat een heerlijk en ‘lichtelijk’ verslaafd patroon! De haakversie gemaakt. De beide bollen haken lekker weg met dit eenvoudig patroon wat een prachtig resultaat oplevert. Super blij mee en heerlijke warm.

happy winterhexagon

Prachtig materiaal. Eigenlijk moet er een stola gebreid worden maar ik heb dit prachtige garen gebruikt om er een wintervest van te haken. Hiervoor gebruik ik haaknaald nr.8. Silkhair lusso in de kleuren blauw en burgundy. Ik heb een kant af.

Zwaar

Ik vind het moeilijk, en ben toch echt ern ervaren haakster , weet niet ben nu asn t tweede gedeelte maar vraag me af of t wel oké is. Deel 1 is prima maar dan?? Zie foto

Mooie wol leuke kleuren

Prachtig Garen om mee te Breien

Furry oversized snoezig roze

Heel mooi garen,pluist wel , fijn om mee te breien en het schiet ook lekker op

Prachtige kleuren van een herfstbos met een lichtbewolkte lucht

Wat een genot om te breien, dit garen. Ik heb er wel een ander patroon voor gekozen en brei
van boven naar beneden op een rondbreinaald (toch een dunnere) en maak raglanmouwen. Het is nog niet klaar, maar toch een foto om te laten zien hoe mooi de strepen uitkomen.

L
Haakpakket Gomitolo Summer Tweed ananasstola - met gratis haakboekje
L.
Stola met ananaspateoon

Nog net op tijd aangekocht. Pas begonnen met dit haakproject. Een aangenaam tijdverdrijf voor 's avonds. Door de duidelijke beschrijving vordert het werk vlot. Benieuwd naar het resultaat.

Ook mooi in natuurtinten

Ik ben meer van het breien dan van het haken, maar kon deze limited Edition in natuurtinten niet laten voorbij gaan. En hij is prachtig geworden. Nu alleen nog alle draadjes afhechten. Herma

Prachtig garen deel 2

Ik had belooft om nog van mij te laten horen als ik klaar was met deze trui, en het is zover.
De hoeveelheid garen was voldoende voor de middelste maat, ik heb zelfs nog wat over. Het is mooi geworden, wel vind ik de mouwen aan de onderkant wat wijd, had achteraf liever een wat meer tapser model gehad, maar zo is het model nou eenmaal. En ik had de pech dat bij één bol de draad aangeknoopt was, waardoor het kleurverloop van de linker mouw wat abrupter was. Verder ben ik er blij mee.

Durable Coral 2103 Cobalt

Wat een mooi garen

De levering was prima het is mooi garen om mee te breien

"Vlothakende" en "gezelligwarme" sjaal

De zwart-witte sjaal haakt zich supersnel en makkelijk. Ik haak met naald 9 de ajoursteek met stokjes, en dat schiet lekker op. Deze wol voelt heel prettig aan en de kleuren zijn mooi, ook in zwart en wit. Zo kunnen we op koude dagen onze lokale voetbalclub flink aanmoedigen!

Schitterende sjaal

Een breiwerkje wat zeer verslavend werkt. Je wilt naar de volgende kleur. Het effect van deze 2 wolletjes is prachtig.

Lucia omslagdoek

Alweer een stuk op weg met mijn volgende project: de Lucia omslagdoek. Heerlijk garen om mee te breien en het patroon is super makkelijk. Het kleurverloop in het garen is in één woord geweldig. I love it!!

Schouderdoek in mixgarens; pure poëzie !

Wat fijn, dat snelle pakketje (binnen 24 uur) met drie luxe garens, heel verschillend qua textuur en in een onwijs mooie kleurencombi. De kantrand met Capri was intensief, maar daarna is het een relaxed breiwerk. En wat wordt ie prachtig. De overgang tussen de garens is pure poëzie.
Kortom: een verrukkelijk breiwerk met een betoverend mooi resultaat. Top hoor, Knotten ! Heel blij mee !

A
Haakpakket boho ananas sjaaltje
A.M.
Boho ananas sjaaltje gehaakt door mijn lieve moeder

Ook deze keer heeft mijn moeder een mooi sjaaltje voor mij gehaakt. Ze had nog nooit een sjaal in de lengte gehaakt maar zo leer je op je oude dag nog eens wat. Ze heeft er echt een nieuwe hobby bij, want toen ze hem af had zei ze tegen mij : je hebt toch wel een pakket gekocht? Dan heb ik weer wat te doen.
De volgende wordt een zigzagsjaal. Maar nu eerst deze. Ze haakt wat vast dus hij is wel korter geworden. Maar dat vind ik niet erg. Zo leuk dat ze er een hobby op haar 88e bij heeft.