Hoe bekijk ik mijn punten en wissel ik ze in?

Linksonder op onze site verschijnt Knotten Bonuspunten, klik hierop en het scherm opent.

 

Je moet eventueel nog inloggen en dan krijg je het scherm met je account overzicht. Klik op 'Je hebt xxx Knotten bonuspunten'.

 

Je krijgt een lijst te zien met mogelijkheden om punten te claimen. Deze lijst wisselt regelmatig, we voegen nieuwe beloningen toe en sommige beloningen vervallen.

LET OP: je kunt maar 1 beloning claimen per keer. Je kunt namelijk maar 1 kortingscode invullen.

 

Kies iets waar je je punten voor wilt verzilveren. In dit geval kiezen wij voor 25% korting op de Colourboost Stola in de kleur Rustiek Blauw. Hierna wordt gevraag of je echt 750 punten in wilt wisselen voor deze beloning.

 

Het product is toegevoegd aan je winkelwagentje en er staat dus de code die je even moet kopiëren op je klembord. Klik op Ga naar wagentje.

Het gekozen product zit in je mandje en je kunt doorgaan naar bestellen. Je kunt ook nog andere producten toevoegen aan je mandje, maar in dit voorbeeld gaan we door naar bestellen.Er verschijnt nu rechts een veld waar je een kortingscode kunt invullen.Plak je gekopieerde code in het veld cadeaubon of kortingscode en klik op toepassen. Zie hieronder hoe de code is verrekend! 

Je kunt eventueel nog meer dingen bestellen, maar deze korting is mooi verwerkt!

Gebruik je een code toch niet? Je kunt de code altijd terugvinden: ga terug naar het beginscherm van de bonuspunten. Scroll naar benden en daar staat een lijstje met Jouw beloningen. Klik op Bekijk beloning en dan verschijnt de kortingscode weer in beeld.

We hopen dat je het leuk vindt om lekker veel punten in te wisselen!