Te lang geleden - en aankondiging nieuwe MAL's (Make-A-Long)

Lieve, lieve lezers,

Het is natuurlijk al weer veel en veel te lang geleden dat jullie van mij hebben gehoord. Het kan soms echt raar lopen.

De inmiddels befaamde persconferentie van premier Rutte op vrijdagavond 13 maart staat voor altijd op mijn netvlies gebrand. Deze staat voor mij symbool als het inluiden van een nieuwe tijd.

Deze nieuwe tijd heeft iedereen voor uitdagingen en beproevingen gezet, voor de een wat zwaarder dan voor de ander, maar ieders leven is er door geraakt! 

Dan hebben we het over privé waar alles op zijn kop werd gezet voor ons met als zeer fijne bijkomstigheid om de kinderen weer thuis te hebben wonen voor een tijdje. Voor die kinderen alleen stukken minder leuk omdat hun leven tot een stop kwam.

Maar dan de winkel, meer mensen gingen online bestellen, de fysieke winkel is 2 maanden dicht geweest, we hebben een nieuw soort winkel heropend en nu stevenen we weer af op hoge besmettingscijfers met alle onzekerheden die dat weer met zich mee brengen. We hebben nog amper kunnen wennen aan de 'nieuwe' winkel en dan ziet het ernaar uit dat we weer iets anders moeten gaan doen. Ook uitdagingen waarin we er voor iedereen het beste van proberen te maken.

In deze onmogelijke tijden waar het leven opeens heel anders is geworden, houdt één ding me zeker op de been! Dat is natuurlijk breien en haken (dus eigenlijk 2 dingen). Ik voel mezelf zo gezegend dat ik daar altijd op terug kan vallen. Omdat je dan echt even je zinnen kunt verzetten, alleen maar bezig zijn met het maakproces en langzaamaan het nieuwe onder je handen ziet groeien. Een zegen en een genot!

Vandaar dat we besloten hebben de Mozaïek CAL2019 in een nieuw jasje te steken en wellicht nog met bonuspatronen te gaan lanceren. De patronen komen voor deze versie vanaf 16 september op onze site.

We willen namelijk graag verbinden met jullie en met elkaar. Dus ook de Knotten Connects KAL2020 is in een winters jasje gestoken. We moeten nog even wachten op de mooie Cool Wool hand-dyed kleuren voordat we deze kunnen gaan lanceren, maar dan belooft ook dat weer een prachtige stola te gaan worden.

Dus in september kun je met ons mee gaan breien en haken! Haak je ook aan? Tot 29 augustus zijn de MAL-pakketten met 10% korting te bestellen.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.