Knotten Connects Continues

Lieve mensen op deze zonovergoten morgen,

Hoe gaat het bij jullie? Ik hoop dat het allemaal een beetje te doen is. De verhalen die rondgaan worden wel steeds indrukwekkender. Je kunt echt pech hebben als je het virus te pakken hebt. Bij sommige mensen is het verwoestend. Dat is toch wel schokkend.

Dus ik snap de maatregelen wel om de kwetsbare groepen in de samenleving zoveel mogelijk af te schermen van kans op besmetting.

Maar dit betekent ook dat veel mensen momenteel geen bezoek meer kunnen ontvangen. Dus een idee dat we hebben, is dat we vanaf volgende week bij elke bestelling een extra kaartje doen, die je dan op kunt sturen naar iemand die net even die aandacht kan gebruiken! Deze zijn we nog aan het maken, maar ik verwacht dat we vanaf dinsdag die gratis kaartjes erbij kunnen doen. Kunnen jullie weer iemand verblijden.

Maar we gaan ook LIVE! Vanaf dinsdag 31 maart gaan we heerlijk LIVE breien en haken op FB. We gaan proberen dat elke dinsdag en donderdag te doen. We kunnen dan interactief bezig zijn. Want jullie kunnen dan vragen stellen waar we dan iets mee kunnen. Ik snap dat het bij lange niet haalt bij elkaar in levende lijve te zien, maar het is wel een mogelijkheid tot interactie!

Francis gaat dinsdag live het Southbay patroon haken. Dat is natuurlijk voor de meeste een bekend patroon. Zelf vind ik het wel prettig om even terug te vallen op het oude vertrouwde! Wil je ook mee haken met deze leuke stola? Bekijk dan hier de kleuropties.

Monique zal donderdag dan live de tropische tropico sjaal gaan breien. Heb je zin om mee te gaan breien? Dan kun je eventueel het pakket bestellen. Het is natuurlijk ook zonder pakket gezellig om mee te breien.

 

Dit weekend heb ik het breien weer opgepakt. Vrijdag gingen Monique en ik nieuwe kleurencombinaties maken voor de head over heels sjaal en ik werd zo verliefd op deze kleuren dat ik hem wilde gaan breien. 

Ik realiseerde me nu meer dan anders hoe bevoorrecht ik ben. Ik kan dus oprecht genieten van de materialen, van de kleuren, van de steken, van het creëren. En ik kan je verzekeren dat deze sjaal echt te leuk is om te breien. Door de mix van materialen, van patronen, van kleuren is het een genot om elke nieuwe rij te mogen breien.

Ik heb heerlijk op ons dakterras kunnen zitten in de zon, met mijn breiwerkje, lekker steken tellen en kijken naar het ontstaan van iets schitterends! Dat is nog eens echt ontspannend, geen andere zorgen aan mijn hoofd, alleen maar creëren.

Ik gun jullie meer dan van harte dat je dat gevoel in deze tijden ook kunt en mag ervaren. 

Heel veel liefs en zie jullie dinsdag,

Francis

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.