za 25 april: Meet en greet met Annicke & Marloes van door 't oog van de naald

Jullie hebben door 't oog van de naald toch wel gekeken? Wij zijn er door geïnspireerd geraakt en dus zijn we al lekker met stofjes aan de gang gegaan! En wat wil het toeval? De winnaressen komen uit Delft! En Marloes is ook een fanatiek breister en haakster!

Dus wat gaan we doen? ZATERDAG 25 APRIL tussen 14 en 16 uur komen Annicke en Marloes in hoogst eigenste persoon naar Knotten om al jullie vragen te beantwoorden! Natuurlijk hebben ze ook modellen bij zich, want ze zijn een nieuwe lijn en eigen label een het opzetten.

Firma GBrouwer heeft het programma gesponsord en is een van mijn leveranciers. In samenwerking met GBrouwer stellen we een erg leuk verrassingspakket samen. Zo hebben we ook een superleuke GOODIE BAG! Bovendien is de bag van de goodiebag een linnen tasje wat je kunt gaan pimpen! Maar dat is nog niet alles! Omdat het zo vlak voor Koningsdag is, hebben we wat verrassingen rondom dat thema. We gaan suggesties geven voor wat kleinigheden wat je nog kunt maken voor Koningsdag. 

Kortom er zijn te veel redenen om zaterdag 25 april even langs te komen!

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.