Knotten Fourtune CAL2017 - de benodigdheden

Op vrijdag 20 januari gaan we starten met de Knotten Fourtune CAL2017. Lees hier meer informatie over de CAL.

Wat hebben we nodig? Bekijk hier de pakketten.

We hebben de CAL2017 ontworpen in 100% merinowol Bingo en in 100% organische katoen Organico. Je kunt de pakketten nu voororderen. Als je het pakket voor 20 januari bestelt, krijg je 17% korting op de pakketprijs. We versturen de pakketten in de week van 16 januari.

Je kunt kiezen tussen wol en katoen en uit drie kleurstellingen. In zowel wol als katoen kun je voor dezelfde kleuren kiezen. Ze kunnen wel iets afwijken maar het gaat om dezelfde look en feel. Dus het voorbeeld van de Bingo kun je ook in dezelfde kleurtinten bestellen in de Organico, maar de kleuren zijn dan natuurlijk niet PRECIES hetzelfde. Dit geldt ook voor het voorbeeld van de Organico, dit is ook te bestellen in de Bingo, maar de Bingo kleuren zijn natuurlijk iets anders dan de Organicokleuren. De kleurbeleving blijft wel hetzelfde. Ook is er een derde kleurstelling te kiezen. 

Weet je zeker dat je de hele CAL2017 mee gaat doen, bestel dan in 1 keer het gehele pakket voor 4 blokken. Maar je kunt ook elk blok los bestellen. Voor de Bingovariant is het voordeliger om 2 blokken in 1 keer te bestellen omdat je maar 1 bol extra nodig hebt voor 2 blokken (dus 6 bollen ipv 5 bollen).

Een heel verhaal, maar doe gewoon gezellig mee en je keuzes op een rij:

Bingo of Organico

Keuze uit 3 kleurstellingen: Happy (zoals voorbeeld Bingo), Fortune Cookie (zoals voorbeeld Organico) of Zen

Per blok meedoen, of 2 blokken tegelijk of 4 blokken tegelijk. Voor Organico heb je 5 bollen nodig per 2 blokken (dus 1 of 2 blokken maakt niet uit). Voor Bingo heb je net een bol meer nodig.

Haaknaalden

En natuurlijk een tunische haaknaald. De meest eenvoudige haaknaald is de "gewone" lange tunische haaknaald. Maar je kan ook kiezen voor een opschroefbaar model. Deze verbind je aan een draad. Zo heb je een lekker hanteerbare haaknaald. Voor de CAL gebruiken we haaknaald 7 mm en 8 mm, maar we hebben een losse hand van haken. De Organico haakt ook iets soepeler dan de Bingo. Dus voor het Bingo pakket adviseren we tunische haaknaald 8 en 9 mm. Haak je echt vast dan adviseren we haaknaald 9 en 10 mm voor de Bingo en 8 en 9 mm voor de Organico.

Bekijk hier de tunische haaknaalden.

Stof achterkant kussens

Om je kussens helemaal op en top af te werken kan je voor de achterkant van het kussen een mooi stofje nemen. Naai het stofje aan je achterkant van het kussen. Met een lap By Claire stof heb je genoeg voor 6 achterkantjes. Zo zijn je kussens helemaal gematcht en heb je een mooi setje. 

Kies uit een van deze mooie stofjes.