Levering & verzendkosten

Onze CollectiBOLs pakken tientallen pakjes per dag in. Dat doen ze met liefde en plezier (en dat voel je als je onze pakjes uitpakt).

Alle bestellingen die voor 12.00 uur bij ons binnen zijn worden door ons, ingepakt en wel, dezelfde dag met de pakketbus meegegeven. De pakketjes in Nederland worden dan binnen enkele dagen geleverd met PostNL (gehele dag) of met Budbee ('s avonds tussen 17.00 en 22.00).

We houden een klein voorbehoud, want rondom drukke en/of feestelijke momenten lukt het ons niet altijd om voor 12 uur alle pakketjes in te pakken.

De bestellingen van zaterdag en zondag gaan op maandagmiddag met de pakketbus mee. Tijdens de feestdagen en andere bijzondere dagen zijn we net als anderen afhankelijk van de capaciteit van de vervoerders.

Vervoerders en ophaalpunten

Land Brievenbuspost Thuis bezorgen Ophaalpunt Meer info

Nederland

PostNL of Budbee PostNL of Budbee Ja

www.budbee.com

www.postnl.nl

België

Bpost Bpost Ja

www.bpost.be

Duitsland

DHL DHL Ja

www.dpd.com

Frankrijk

Colis privé Colis privé Ja

www.colisprivé.fr

Zweden, Denemarken, Finland

PostNL Budbee Ja

www.budbee.com

Rest van Europa

PostNL priority pakje tracked PostNL priority pakje tracked n.a.

n.a.

Rest van de wereld

PostNL priority pakje tracked
PostNL priority pakje tracked
n.a.

 n.a.

 

Inpakken van je bestelling

We besteden veel zorg aan het inpakken van je bestelling en doen dat zelf. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan zorgen we altijd snel voor een passende oplossing. Neem dan graag contact met ons op, liefst via e-mail.

Verzendkosten

Nederland
Als je bij ons genoeg mooie wolletjes bestelt voor € 75,- of meer, dan betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Verzenden via Budbee is slechts € 4,50, via PostNL is dit € 6,50.

België
Als je bij ons genoeg mooie wolletjes bestelt voor € 75,- of meer, dan betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Je betaalt slechts € 5,50.

Duitsland
Als je bij ons genoeg mooie wolletjes bestelt voor € 65,- of meer, dan betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Je betaalt slechts € 5,50.

Rest van Europa
Als je bij ons genoeg mooie wolletjes bestelt voor € 100,- of meer, dan betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Je betaalt slechts € 10,00.

Rest van de wereld
Als je bij ons genoeg mooie wolletjes bestelt voor € 100,- of meer, dan betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Je betaalt slechts € 20,00