Verzending & Retour

Verzending

We doen onze uiterste best om alle bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur bij ons binnen zijn dezelfde dag met de pakketbus mee te geven. De pakketjes in Nederland worden dan binnen enkele dagen geleverd met PostNL (gehele dag) of met Budbee ('s avonds tussen 17.00 en 22.00).

De bestellingen van zaterdag en zondag gaan op maandagmiddag met de pakketbus mee. Tijdens de feestdagen en andere bijzondere dagen zijn we net als anderen afhankelijk van de capaciteit van de vervoerders.

Rondom acties en/of feestdagen lukt het ons niet altijd om voor 12 uur alle pakketjes in te pakken.

Nederland: Bij bestellingen van € 75,- of meer betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Verzenden via Budbee is slechts € 4,50, via PostNL is dit € 6,50.

België: Bij bestellingen van € 75,- of meer betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Je betaalt slechts € 5,50.

Duitsland: Bij bestellingen van € 65,- of meer betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Je betaalt slechts € 5,50.

Rest van Europa: Bij bestellingen van € 100,- of meer betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Je betaalt slechts € 10,00.

Rest van de wereld: Bij bestellingen van € 100,- of meer betalen wij de verzendkosten. Mocht je minder bestellen, dan betaal jij (een gedeelte van) de verzendkosten. Je betaalt slechts € 20,00

Nederland: Je kunt jouw pakket laten bezorgen met PostNL of Budbee. Dit kan thuis, of naar een ophaalpunt. Meer info: www.budbee.com of www.postnl.nl

België: Jouw pakket wordt bezorgd met BPost. Dit kan thuis, of naar een ophaalpunt. Meer info: www.bpost.be

Duitsland: Jouw pakket wordt bezorgd met BPost. Dit kan thuis, of naar een ophaalpunt. Meer info: www.dpd.com

Frankrijk: Jouw pakket wordt bezorgd met Colis Privé. Dit kan thuis, of naar een ophaalpunt. Meer info: www.colisprive.fr

Zweden, Denemarken, Finland: Jouw pakket wordt thuisbezorgd met PostNL. Liever naar een ophaalpunt? Kies dan voor Budbee. Meer info: www.budbee.com

Rest van Europa/de wereld: Jouw pakket wordt bezorgd met PostNL priority. Dit kan thuis, of naar een ophaalpunt.

Retourneren

Ben je van gedachten veranderd? Dan kan je jouw bestelling binnen 14 dagen retour sturen door contact op te nemen met de klantenservice. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet "kopen op afstand" ter bescherming van de consument.

Wanneer je jouw aankoop wil retourneren, neem dan eerst per e-mail contact op via vragen@knottenwol.nl. Geef aan dat je (een deel van) jouw bestelling wil retourneren. Retourneer het product, ongebruikt en onbeschadigd, in de originele verpakking. Zorg dat jouw adresgegevens op of in de doos vermeld zijn. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. 

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. 

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na retourontvangst van de producten crediteren.

Vragen?

Heb je vragen over de verzending of het retourneren van je bestelling? Neem contact met ons op via vragen@knottenwol.nl of telefonisch op +31 (0)15 202 36 37.