Wij zijn de Knotjes!

Bijna 11 jaar geleden heeft Francis Notten de stoute schoenen aangetrokken en is ze een wolwinkel gestart. Nog nooit had ze een winkel, hoeveel bollen wol nu eigenlijk in een vest gaan, had ze geen idee van. Maar wat ze wel had en heeft is een ongelooflijke passie voor wol, voor puur, voor mooie bollen, voor kleur, voor creativiteit, voor ondernemen, voor begaan zijn, voor inspireren, voor mensen, voor gezelligheid.

En kijk nu, we hebben niet alleen een geweldige winkel aan de Beestenmarkt 48 in Delft, maar we hebben nu ook een webwinkel waar we precies hetzelfde uitstralen als in de fysieke winkel. De liefde voor pure producten waarmee je kunt creëren. Knotten zou Knotten niet zijn als we continu vol zitten met ideeën en graag inspireren en betrekken. Bovendien zit het ontwerpen echt in het bloed bij Francis, dus regelmatig verschijnt er een nieuwe Knit-ALong (KAL) of Crochet-ALong (CAL) van haar hand. Dan gaan we gezellig met z’n allen iets breien of haken. Dus check onze site regelmatig voor wat voor nieuws er nu weer aan komt! Geniet van de (web)winkel, dat doen wij elke dag met volle teugen!

Hieronder ziet u de werknemers van Knotten, de Knotjes. Samen maken we een ontzettend leuk team. Wij maken de online bestellingen in orde, we houden de winkel draaiende zodat u de wolletjes kunt voelen en kleuren kunt zien en we beantwoorden al uw vragen bij de klantenservice via mail en telefoon.

Warme en creatieve groeten, Francis

Angelique

In mijn tijd bij Knotten heb ik klanten met plezier geholpen in de winkel en heb ik ontzettend mooie pakketten ingepakt die online besteld waren. Ik ben zelf gek op handwerken, en dus ook op breien. Ik brei van alles, maar het mooiste vind ik toch echt de sokken van de Hand-Dyed garen. Je kan op mijn foto klikken voor een filmpje waarin ik nog wat meer vertel over mijzelf.

Melinda

Bij Knotten is het geen moment saai, van het zoeken naar kleur combinaties in de winkel met klanten tot het uitpakken van nieuwe wolletjes in het magazijn. Elke keer ben ik weer verrast door de nieuwe combinaties en garen. Ik zelf haak het liefste, zo heb ik een Sommerseide sjaal af en het vestje dat ik aan heb op de foto. Je kan op mijn foto klikken voor een filmpje waarin ik nog wat meer vertel over mijzelf.

Rachel

Bij Knotten help ik je via de telefoon en via de mail om de mooiste pakketten samen te stellen. Ik help daarom ook altijd zo goed als ik kan om problemen op te lossen en om samen tot een prachtig resultaat te komen. Schroom ook niet om je resultaat te delen, dat vinden we bij Knotten alleen maar leuk.

Mila

Ik ben Mila en ik doe nu een tussenjaar na mijn middelbare school. Vandaag ben ik weer met veel plezier voor je bezig geweest. Het geeft mij heel veel voldoening de bestellingen zo netjes en mooi mogelijk te verpakken!

Christine

Ik ben Christine en ik heb vandaag je pakket ingepakt. Ik doe dat elke keer weer met veel plezier, omdat de materialen en kleuren zo mooi zijn. Ik doe dit met veel liefde als bijbaantje naast mijn studie in Delft.

Anne

Ik ben Anne en ik heb met veel plezier je pakket ingepakt. Ik word namelijk heel blij om al die mooie kleuren bij elkaar in een doosje te mogen doen. Ontzettend veel plezier met het maken van het brei- of haakpakket.

Judith

Ik ben Judith en ik heb vandaag met veel liefde je pakketje ingepakt. Ik doe een creatieve studie en vind het dan ook heerlijk om bezig te zijn met kleurrijke bolletjes wol. Ik kan mijn creativiteit kwijt in het maken van de pakketjes en zoals je kan zien vind ik het ook ontzettend leuk om op de foto te staan. 

Roos

Ik ben Roos. Wat leuk dat u bij Knotten heeft besteld! Ik werk nu al een tijdje met veel plezier bij Knotten en vind het erg leuk om klanten zoals u blij te maken. Ik heb dit pakketje met zorg ingepakt en wens u er veel plezier mee!

Esmee

Ik ben Esmee en ik studeer geschiedenis. Naast mijn studie werk ik als magazijnmedewerker bij Knotten. Ik vind dit werk erg leuk en het was dan ook een genoegen om je bestelling in te pakken. Mijn hobby's zijn lezen en haken, op de foto zie je mijn eigen gehaakte vestje. Ben jij net zo enthousiast over bolletjes wol als ik?