Silkhair Print Flower Power sjaal

We hebben weer een leuk vintage model gevonden voor jullie! Namelijk deze driehoekstola, gehaakt in een mooi open patroon dat doet denken aan bloemetjes. 

Ook heerlijk haken? Klik!

of lees hieronder verder!

Dorien schrijft: "Al een hele tijd beweer ik dat ik geen patronen kan haken en maak alleen heerlijke stapeltjes katoenen doekjes in verschillende steekcombinaties.
Maar in dit geval werd ik toch verleid door de mooie kleuren en het mooie ajourmotief. De prijs was te doen, en genoeg tijd in de lockdown om iets uit te proberen... dus voorzichtig tóch besteld...
Geen spijt van. Ben zo trots op mn werkje... ik kan het ! Als je de basissteken kent en goed stapje voor stapje op het patroon kijkt is het goed te doen!
De wol is heerlijk zacht en ragfijn. Dat is even wennen, alsof je spinrag haakt 😉 Maar wat een mooi, dromerig resultaat....
Ik kan niet wachten hieraan verder te haken."

1. ZIJDE ZACHT

Silkhair Print is een edel draadje van mohair met zijde. Dat zijn beiden ontzettend zachte materialen! Het is heerlijk om de Flower Power stola om je nek te dragen en de zachtje draadjes tegen je huid te voelen.

2. LEKKER LICHT

Mohair en zijde zijn niet alleen super zacht, maar ook super licht! Je draagt dus echt een wolkje om je nek!

3. IDEAAL IN DE LENTE

Dankzij de zachte en lichte eigenschappen van de stola is deze ook geen dikke warme sjaal, maar juiste een frisse omslagdoek voor het voorjaar!

4. PRACHTIGE KLEUREN

Elke stola wordt gemaakt van één kleurnummer Silkhair Print, dat op zich weer uit meerdere kleuren bestaat, die gemelleerd in elkaar over lopen. En natuurlijk bieden we de Flower Power stola in veel verschillende kleuren aan, dus voor ieder wat wils!

5. MOOI AJOURPATROON

Je haakt de Flower Power stola zelf in een vrolijk patroon van bloemetjes!

Caren schrijft: 
Verslavend mooi!
"Het begin is even lastig maar als je eenmaal het patroon te pakken hebt kun je niet meer stoppen. Telkens een nieuwe rij en kijken welke kleurnuance er dan weer komt. Verslavend leuk haken en schitterende Silkhair Print."

Bekijk de vele kleuren:

Wat haken we eigenlijk?

De stola wordt gehaakt met de Silkhair Print, een kleurrijk garen van 70% mohair en 30% zijde. De stola wordt ongeveer 92cm x 164cm.

Het pakket bestaat uit de benodigde bolletjes Silkhair Print en het patroon. De benodigde haaknaald 4mm is elders in onze webshop te bestellen.

Klik en kies je kleur

Meer haken = Voordelig haken!

Tip: Bestel een mooi haakpakket voor een vriendin

bestel 1 stola

34,95

bestel 2 stola's

59,90

bespaar €10,90!

€29,95 per stuk

bestel 3 stola's 

78,90

bespaar €25,95!

€26,30 per stuk

bestel 4 stola's

99,60

bespaar €40,20!

€24,90 per stuk

Annemieke

Prachtige stola
Wat een prachtig effect krijg je met dit garen, en het patroon. Een superzachte vederlichte stola. Echt een plaatje. Ik ben nu over de helft, maar beloofd heel mooi te worden.

Madeleine

Prachtig ajourpatroon
Ik was volslagen verrast door de prachtige ajoursteek van dit patroon. Ik zet het patroon op mijn verlanglijstje want van mohair/silk garen krijg je een dromerig effect op je sjaal. Zo mooi!

Ik wil ook verrast worden!

Een aanrader!

Madeleine

Bekijk de vele kleurencombinaties: