Special: Cool Wool Lace stola's veel breiplezier voor kleine prijsjes

De Cool Wool Lace is een 100% merinowol kantdraadje. Op 1 bolletje zit wel 400 meter en heb je dus heel veel breiplezier van!

Ook heerlijk breien? Klik!

of lees hieronder verder!

Ria:

Zalig garen
Wat een heerlijk garen om te breien en wat een prachtig patroon! Leuk relaxed breien en super mooie kleuren!Ben zeer tevreden met dit project 🤩

1. MAKKELIJKE EN UITDAGENDE STOLA'S

Kies zelf voor een makkelijk te breien stola zoals de XL stola van Cool Wool Lace Hand-dyed of juist een uitdagender patroon zoals de Cool Wool Lace ajourstola. 

2. PRACHTIGE KLEUREN

Wat een heerlijk garen om te breien en wat een prachtig patroon!

3. COOL WOOL LACE HAND-DYED STRENGEN SUPER MOOIE KLEUREN 

Kies een van de stola's die je met de Cool Wool Lae Hand-Dyed breit om een van die prachtig gekleurde strengen te kunnen breien.

4. HAND-DYED STRENGEN WEL EVEN OPWIKKELEN

De strengen wel even opwikkelen tot een bolletje - ook een klusje om zen van te worden!

Gerlinda:

Fijn gebreide stola
Van eerdere projecten wist ik: Cool Wool werkt heerlijk. Binnenkort begin ik aan deze stola in de mooie heldere kleur rood.

Caren:

Heerlijk zacht en schitterende kleuren
Het garen is dun en mooi zacht. De kleuren zijn schitterend: om van te snoepen. Dankjewel Knotjes voor het patronenboekje Doeken & Co er bij!

Ik wil dat zachte garen ook gaan breien!

Prachtig pakket, mooie kleur van Cool Wool Lace. Patroon in het begin even lastig maar als je in de herhalingen komt, lukt het meteen.

Lèneke

Waarvan breien we eigenlijk?

De stola's worden gebreid van Cool Wool Lace (100% merinowol). En de Cool Wool Lace kent ook handgeverfde strengen, die prachtig van kleur zijn.

Gerdie:

Prachtig
Het zal nog even wat tijd kosten maar het begin van deze prachtige sjaal met ajoursteek is er 😍 De kleur vind ik ook erg mooi!

Greet:

Leuk breipakket
Het duurde even vooraleer ik het patroon doorhad maar eenmaal befrepen is het leuk breien

Thea:

Ajourstola
Weer even wennen van pen 5,5 naar 3,5 en dunne draad. Maar het breid heerlijk weg. Wel opletten met het patroon. Het begin was wat onbegrijpelijk maar door het gewoon te doen kwam ik erachter wat de bedoeling was. Was wel handig geweest als ze in de beschrijving hadden aangegeven hoeveel keer het middenstuk moest. Maar het patroon ziet er nu al mooi uit.

Kies ook zoals Thea!