Special: Breipakket Cool Wool Lace stola in ajourpatroon voor slechts € 27,30!

Het nieuwe Doeken&Co boekje is bij ons binnen en hier staan de prachtigste stola's en sjaals in. Waaronder ook deze stola in ajourpatroon, gebreid met Cool Wool Lace.

Ook heerlijk breien? Klik!

of lees hieronder verder!

Sjaan:

Wauw, deze stola moest ik maken toen ik hem zag
Na vele malen lezen gewoon begonnen met wat er staat. De stola wordt gebreid vanuit de nek naar beneden. De afwisseling van steken in het patroon is niet moeilijk maar vereist wel constant opletten bij het breien, een foutje is zo gemaakt. Na een paar centimeter breien wordt het wat gemakkelijker omdat je het patroon goed kunt zien. De wol is super om mee te breien.

1. UITDAGEND PATROON

Zeer mooi en uitdagend ajourpatroon, het breit heerlijk weg wanneer je het patroon eenmaal doorhebt. 

2. STOLA DIE JE NOOIT MEER UIT WILT DOEN

Heerlijk zachte en dunne garen gemaakt van wol, je kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. De stola is licht en zacht om te dragen.

3. HEERLIJKE KLEUREN 

Prachtige kleuren van Cool Wool Lace om uit te kiezen!

4. PRACHTIG PAKKET EN FEESTJE OM UIT TE PAKKEN

Als je de doos opent en de prachtige kleur ziet kan je niet wachten om te beginnen! Het breipakket is super en verzorgd.

Gerlinda:

Fijn gebreide stola
Van eerdere projecten wist ik: Cool Wool werkt heerlijk. Binnenkort begin ik aan deze stola in de mooie heldere kleur rood.

Vera:

Uitdaging
Zeer mooi doch moeilijk patroon, men wordt getriggerd om het op te lossen en de sjaal te breien hetgeen me gelukt is na vele pogingen.

Ik wil de uitdaging aan gaan!

Prachtig pakket, mooie kleur van Cool Wool Lace. Patroon in het begin even lastig maar als je in de herhalingen komt, lukt het meteen.

Lèneke

Waarvan breien we eigenlijk?

De stola wordt gebreid van Cool Wool Lace (100% merinowol). De stola wordt ongeveer 78cm x 180cm.

Het pakket bestaat uit de benodigde bolletjes voor de gewenste kleur en het patronenboekje Doeken en Co. De benodigde naaldpunten 3.5 mm met rondbreidraad 100 cm en haaknaald 3 mm zijn eventueel los erbij te bestellen.

Klik en kies je kleur

Gerdie:

Prachtig
Het zal nog even wat tijd kosten maar het begin van deze prachtige sjaal met ajoursteek is er 😍 De kleur vind ik ook erg mooi!

Greet:

Leuk breipakket
Het duurde even vooraleer ik het patroon doorhad maar eenmaal befrepen is het leuk breien

Thea:

Ajourstola
Weer even wennen van pen 5,5 naar 3,5 en dunne draad. Maar het breid heerlijk weg. Wel opletten met het patroon. Het begin was wat onbegrijpelijk maar door het gewoon te doen kwam ik erachter wat de bedoeling was. Was wel handig geweest als ze in de beschrijving hadden aangegeven hoeveel keer het middenstuk moest. Maar het patroon ziet er nu al mooi uit.

Kies ook zoals Thea!

Bekijk de kleurenmogelijkheden: