iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact Mister Cash

Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk via onze smartphone app ook betalen met Mistercash.

PayPal

Je kunt via Paypal snel en veilig betalen.

 

 Creditcards

We accepteren de volgende creditcards:

Visa Mastercard Amex

Overmaken via bank

Knotten wolwinkel betalen via bankU kunt het bedrag van de bestelling overmaken op ons rekeningnummer, de gegevens staan in de e-mail welke u na het doen van de bestelling heeft ontvangen. Zogauw het bedrag is bijgeschreven zullen wij overgaan tot het versturen van de bestelling.

Onze gegevens:

Rekeningnummer
NL52RABO0139429344

ten name van:

Knotten
te Delft

Ophalen in onze winkel in Delft

U kunt ook uw bestelling ophalen in onze winkel in Delft. We houden uw bestelling 7 dagen voor u vast. Wacht u op ons bericht zodat de hele of in overleg gedeeltelijke bestelling klaar staat.