iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact Mister Cash

Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk via onze smartphone app ook betalen met Mistercash.

PayPal / Creditcard

U kunt uw creditcardgegevens via beveiligde PayPal procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 

Overmaken via bank

Knotten wolwinkel betalen via bankU kunt het bedrag van de bestelling overmaken op ons rekeningnummer, de gegevens staan in de e-mail welke u na het doen van de bestelling heeft ontvangen. Zogauw het bedrag is bijgeschreven zullen wij overgaan tot het versturen van de bestelling.

Onze gegevens:

Rekeningnummer
NL52RABO0139429344

ten name van:

Knotten
te Delft

Ophalen in onze winkel in Delft

U kunt ook uw bestelling ophalen in onze winkel in Delft. We houden uw bestelling 7 dagen voor u vast. Wacht u op ons bericht zodat de hele of in overleg gedeeltelijke bestelling klaar staat.

Onder Rembours

Indien u kiest voor verzending ONDER REMBOURS wordt uw pakket zonder vooruitbetaling verzonden via Post NL. U betaalt het totaal bedrag van uw pakket contant aan de chauffeur van Post NL. Indien het pakket twee keer aangeboden is en het niet aangenomen is kan het binnen drie weken bij een Post NL afhaal punt opgehaald worden. Let op: deze manier van betalen gaat ALLEEN SAMEN met verzending onder REMBOURS en alleen binnen NEDERLAND