DIT BREI-EN HAAKPAKKET WORDT GRATIS VERZONDEN!

Speciaal project:
Het Goede Voornemens Pakket

In deze vreemde tijd van corona en extra lockdown kijkt Knotten vooruit. We willen 2020 afsluiten en 2021 beginnen met goede voornemens. In ons geval: nieuwe steken leren, of een nieuwe techniek leren! 

Bekijk eerst het filmpje voor een korte uitleg:

Wij hebben als goede voornemens bedacht dat we graag nieuwe steken willen leren. Met deze sjaal leer je maar liefst 6 nieuwe steken per 'kwaliteit'! Bij het pakket zitten ook 6 mini bolletjes, zodat je de steken eerst even kunt oefenen. Handig toch?

lees hieronder verder!

Marian:

Prachtig garen en supermooie kleuren
"Net mijn pakketje ontvangen, wat mooi! Superzacht garen en prachtige kleuren. Netjes ingepakt en een lief kaartje erbij. De extra zes minibolletjes Durable Coral zijn straks vast nog wel goed voor een paar leuke pannenlappen oid. Superblij mee en benieuwd naar de patronen 😊"

1. JE LEERT ZES (6!) NIEUWE STEKEN

De Goede Voornemens sjaal bestaat uit 6 kleurvlakken in 6 verschillende steken. Je leert dus in 1 keer zes (6!) steken erbij. En je krijgt les van Marloes, Francis en Mireille:

2. WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Het pakket bestaat uit 6 bolletjes Ecopuno, 3 bolletjes Brillino en wat kleine bolletjes om de verschillende steken te oefenen met als resultaat een kleine stekenlap.

3. HOE GROOT WORDT DE SJAAL?

De sjaal wordt ongeveer 45cm breed en 180 cm lang (na opspannen). Bestel je 2 pakketten dan kan je er ook een leuke deken van maken. Of wat dacht je van een poncho door 2 stola's aan elkaar te naaien met opening voor je hoofd.

4. LEUK! WANNEER KAN IK BEGINNEN?

We beginnen op vrijdag 1 januari 2021, lekker direct met je goede voornemen aan de slag en nieuwe steken gaan uitproberen!

5. PRACHTIG PAKKET EN FEESTJE OM UIT TE PAKKEN

Als je de doos opent en die prachtige kleuren ziet kan je niet wachten om te beginnen! Het pakket is super en verzorgd. Zoals je van ons gewend bent.

Tunisch haken met Francis

Francis neemt het tunisch haken voor haar rekening!

Haar favoriete keuze is de "Sporty", deze zie je hier. Klik op de foto als je deze ook zo mooi vindt!

Breien met Marloes:

Met Marloes gaan we breien! 

Ook Marloes heeft een favoriete kleur en dat is "Tidy". Toch ook wel heel erg mooi!

Haken met Mireille:

...En haken met Mireille!

Dat komt helemaal goed, ook Mireille heeft een favoriete kleur en dat is "Smiley". Zou zo maar eens een hit kunnen worden!

Zie de foto's van Mireille haar haakproject hieronder:

Waarvan breien en haken we eigenlijk?

Ecopuno(72% katoen, 17% merinowol en 11% alpacawol)

Brillino (83% viscode, 17% lurex)

Tanja:

Lees deze prachtige beoordeling van Tanja 😍
Wat een cadeautje, allereerst een feest om de doos die met liefde in is gepakt open te maken, waarna je een geluksmomentje beleeft van de super mooie wol maar ook de kleuren. Knottenwol is voor mij een winkel waar ik nooit ben geweest maar die er helemaal voor je is, advies, meedenken, en een snelle levering. Soms baal ik wel want dan zie ik weer een super gaaf project waar ik niet aan mee kan doen omdat het financieel even niet haalbaar is. Ik kan het iedereen aanraden om hier je wol te bestellen!

Bekijk de vele kleurencombinaties:

Prachtig !

"Wat een feest om de doos te openen, de wol in prachtig kerst vloeipapier en een mooie kaart erbij.
Ik laat de doos nog even open bij de kerstboom staan. Kan ik er iedere keer naar kijken !!"
Anna