Zaterdag 28 oktober van 12 tot 15 uur - feestje rondom Knotten Designs Collectables

Als je overweegt om een keer een bezoek te brengen aan onze winkel in Delft, dan is zaterdag 28 oktober het uitgelezen moment!

We zijn zo ontzettend trots op onze Knotten Designs Collectables! En we hebben inmiddels 5 patronenkaartjes gelanceerd dus dat gaan we zaterdag vieren. Bovendien is de zesde Knotten Designs Collectables iets unieks nieuws, en wordt deze zaterdag gelanceerd! Dit ontwerp is geheel ontworpen en gemaakt (zowel gebreid als gehaakt) door Leslie Eisinger en het is gewoonweg prachtig! Weer een kunststukje van deze kunstenares!

Wat staat er zaterdag allemaal op het programma?

Tussen 12 en 15 uur zijn onze eigenste Leslie en Marijn aanwezig om je op weg te helpen met een van onze patronen. Zij zijn er voor al je patroonvragen en je kunt dus je net aangeschafte pakket vast op de naalden gaan zetten onder hun begeleiding!

Zaterdag zijn de pakketten uit de serie Knotten Designs Collectables in een leuke aanbieding te koop (zowel online als in de winkel).

Maar in de winkel zelf kun je tussen 12 en 15 uur alle kleuren kiezen die we in de winkel hebben liggen en daarvoor geldt dan ook de aanbieding!

Bij elk pakket, krijg je het leuke verzamelkaftje! 

Zaterdag kun je je verzameling uitbreiden, mis je nog een patronenkaartje in je serie? Dan is zaterdag de dag om je verzameling compleet te maken - we hebben alle kaartjes beschikbaar uiteraard.

Maar dat is nog niet alles! Zaterdag is ook de verschijningsdatum van het nieuwe boek van Durable: Moderne Klassiekers. Knotten is zo gelukkig bevonden dat wij het prachtige kleed uit het boek mogen lenen en dat kun je dus in het echt komen bewonderen. Bovendien hebben we natuurlijk een leuke aanbieding als je het kleed ook direct zou willen maken!

 

Natuurlijk zorgen we zaterdag dat er feestelijke hapjes en drankjes zijn.

We zien je graag zaterdag en hebben er nu al ongelooflijk veel zin in!


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.