Wolwinkeltje spelen

Lieve, lieve lezers,

Vandaag even een woordje omdat ik vind dat ik apetrots mag zijn! 6 jaar geleden in het hele diepe gedoken, ik had toen echt geen idee. Nu vind ik dat heel grappig klinken. De eerste klanten die aan me vroegen 'hoeveel bollen gaan er dan in dat vest?' moeten we raar hebben staat te kijken toen ik even met mijn mond vol tanden stond.

En nu, 6 jaar later, kun je echt niet meer spreken van 'wolwinkeltje spelen'. We zijn een bruisend bedrijf dat gigantisch aan het groeien is.

Toch proberen we oprecht om het persoonlijke in een hoog vaandel te laten staan. We doen ons uiterste best om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en ook de persoonlijke noot niet te vergeten.

Dus nu zomaar even een groet van mij, Francis, omdat ik vandaag even stil mag staan bij wat ik heb bereikt. 

En het aller- allerleukste blijft om mooie dingen te maken met die mooie bolletjes die in de winkel liggen en dan jullie te enthousiasmeren! Want wat is het toch heerlijk om een haaknaald in je hand te hebben en dan gewoon iets moois te creëren.

Zonder het Knotten-team zouden we nu ook niet staan, waar we nu staan. Dus ook ben ik supertrots op onze Knotjes die allemaal stuk voor stuk een echte liefde hebben voor de bolletjes.

We staan klaar voor jullie, met de haaknaald in de hand!

Ik ga zo verder haken aan een prachtige nieuwe sjaal en wat ga jij nu oppakken? 

Fijne avond en dikke kus van mij,

Francis