Winkel - de ontwikkelingen

Lieve lieve klanten hier uit de buurt en ook van verder die naar onze winkel wilen komen,

De winkel is niet meer de winkel die jullie van Knotten zijn gewend. Het is ook echt een rare tijd, in maart opeens een lockdown, daarna weer allemaal wat rustiger en nu weer een nieuwe lockdown.

Ik kan je zeggen dat het als winkelier erg ingewikkeld is wat er allemaal van te denken en er het beste van te maken. Eigenlijk ben ik sinds maart als zoekende hoe we de winkelbeleving binnen alle beperkingen toch leuk te houden. 

Ik ben een soort van teleurgesteld om te melden dat dat me nog niet helemaal is gelukt. Ik dacht met de kleinere winkel toch weer een leuk gegeven te hebben, maar het heeft als grote nadeel dat we veel op elkaar moeten wachten. Dat je je dus niet op je gemak voelt om rustig rond te kijken en te snuffelen. 

Dat was allemaal niet mijn bedoeling, want Knotten is Knotten niet meer.

Dat allemaal gezegd hebbende, zijn we nu dus weer druk zoekende om een nieuwe winkel ervan te maken. Of beter gezegd om Knotten weer wel Knotten te maken! En ik voel het in mijn hele lijf en met mijn hele ziel, dat dat ons gaat lukken!

Want wij Knotjes zijn allemaal zo begaan en hebben ons hart zo bij die mooie materialen liggen, dat we ons met hart en ziel gaan inzetten dat te bewerkstelligen!

De eerste stappen zijn gezet door het kantoor te gaan verplaatsen. Daardoor hebben we wat meer ruimte voor opslag en magazijnbewerkingen.

 

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.