Vesten haken van Saskia Laan - prachtig boek

Lieve lezers,

Jullie hebben wellicht het nieuwe prachtige boek Vesten haken van Saskia Laan al voorbij zien komen. Wat leuk dat er nu een heel boek is alleen maar met vesten!

En wat fijn ook dat Saskia met mooie materialen heeft gewerkt. Er staan veel 100% natuurlijke materialen in haar boek en daar worden we helemaal blij van. Zeker omdat ook wij kwaliteitsgarens verkopen van het merk Lana Grossa.

Ook Lana Grossa is een prachtig bedrijf dat kwaliteit erg hoog in het vaandel heeft staan. En nu hebben we mooie patronen voor kwaliteitsgarens, een echte win-win dus!

En uiteraard zijn de vesten met vergelijkbare materialen te haken als die in het boek vermeld staan. Bovendien zijn de Knotjes ook allemaal dol op vesten en gaan we er een aantal zelf haken met onze wolletjes en dan weten we precies hoe het uit gaat komen.

Om te beginnen zijn we het tapestry gehaakte vest aan het maken. Wij haken dit van de Benessere (katoen, alpaca en polyamide).

 Maar we kunnen ook al andere pakketten aanbieden uit dit mooie boek! Mireille is ook hard bezig aan het bonusvest, dus daar moeten we nog even op wachten, maar er komen er steeds meer bij natuurlijk!

Je kunt ons natuurlijk altijd mailen als je een vest op het oog hebt, welk garen wij zouden adviseren! vragen@knottenwol.nl

Want eigenlijk zijn wel wel benieuwd naar welk vest jij zou willen maken!


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.