Valentijn - de dag van de liefde voor jezelf (en voor mooie bolletjes)

Valentijnsdag - de dag van de liefde. Ik vind dat we daar de dag van de liefde voor jezelf en de dag van de liefde voor mooie bolletjes van moeten maken!

Maar even serieus, met mijn bijna 49 jaar ben ik nog steeds elke dag aan het leren om lief voor mezelf te zijn. Ik ga er dan even vanuit dat jullie je daarin herkennen, maar misschien zijn jullie ouder en snappen jullie het leven al veel beter. Of ben je juist jonger maar heb je het gewoonweg eerder door dan ik.

Ik ben een moeder van 2 geweldige kinderen van 17 en 15 jaar, ik ben een vrouw van een hele lieve man, ik ben een eigenaresse van een succesvolle (web)wolwinkel, ik ben een zus van 2 prachtige vrouwen, ik ben een dochter van mijn overleden ouders, ik ben een vriendin van zoveel mooie mensen, ik ben een baas van mijn geweldige Knotten-meiden, en ik ben al die andere rollen die ik nu even vergeet.

Maar ik ben vooral ik, Francis een vrouw van 49 jaar die van zichzelf moet houden. Ik ben creatief, gedreven, enthousiast, liefdevol, empathisch, en ik ben ontzettend gelukkig dat ik deze (web)winkel mag bestieren. Dit opschrijven voelt zo goed, maar ook weer niet, want ik ben ook bescheiden en dan voelt dit een beetje als opscheppen.

Maar er zit een gedachte achter. Laten we op de dag van de liefde eens echt lief voor onszelf zijn. Dus ook jij kunt zeker 5 positieve dingen over jezelf benoemen en ik vraag je dat vandaag te doen. Maar doe dat morgen ook weer, en overmorgen. Hou van jezelf, want dat is het mooiste wat je jezelf kunt geven!

Maar de dag van de liefde mag ook gaan over de dag van de liefde voor mooie bolletjes. Wat is het fijn dat je creatief bezig kunt zijn. Met je handen bezig kunt zijn. Iets kunt creëren uit bolletjes. Kleuren kunt combineren. Of juist voor iets rustigs kunt gaan. Dus geniet elke dag van jezelf en van mooie bolletjes om mee te werken, dat gun ik iedereen en zeker jou!

Heel veel liefs op deze mooie dag!

Francis

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.