Stola's - altijd heerlijk

Wij vinden het zo heerlijk om stola's te maken en te dragen! Zo hebben we een patroon Seems like old times in een heerlijk jasje gestoken door deze te haken met biologische katoen en wat accent-bolletjes. Zoals deze combi: ocean breeze.

We maken altijd verschillende kleurencombinaties, zodat we in veel smaken kunnen voorzien.

Zo is de orange glow ook echt een plaatje, prachtige tinten bij elkaar.

Wij worden blij van pakketten samenstellen en te proberen de mooiste kleurencombinaties te maken. Zodat jullie er weer blij van kunnen worden!

De graniet bloemensjaal is ook al zo'n plaatje. We hebben beide kleurencombinaties voor jullie gehaakt zodat het makkelijk kiezen is.

De kleurstelling krokus hierboven.

En dit is de kleurstelling viooltjes.

Ben je meer van het breien? Ook daar hebben we nu een geweldige stola ontworpen! De cowboysjaal sprankel in 3 kleurencombinaties. De samenstelling is katoen (multi) en silkhair paillettes is zijde met mohair met pailletten. Dit zorgt voor een exclusief karakter. Wij hebben een cowboysjaal-formaat ervan gebreid, maar bestel 2 pakketten voor een stola, of 3 pakketten voor een XL stola. Ook leuk om de 3 kleurencombinaties dan in 1 XL stola te verwerken!

De kleur Conaire zoals het vorbeeld:

 

De kleur Nelia in groentinten:

Of de kleur Donovan in natuurtinten:

Kun jij nog kiezen? Je kunt natuurlijk ook meerdere pakketten bestellen, boven de 30 euro verzenden we tenslotte gratis.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.