Ons bonussparen - voor jullie onze lieve en loyale klanten

1 reactie

We zijn bijna zoals de Albert Heijn maar dan beter! Bij ons kun je sparen voor gratis artikelen, voor fikse kortingen en voor gratis verzending.

En je hoeft er niets voor te doen behalve lekker vaak bij Knotten op bezoek komen en natuurlijk wel eens wat kopen!

Waarom doen we dit? Dat is eigenlijk heel simpel, we vinden jullie gewoon leuk! We vinden het superleuk om dezelfde namen voorbij te zien komen. Nog leuker om die namen vaak voorbij te zien komen.

Er zijn webklanten die al van dag 1 bij ons bestellen, er zijn moeders en dochters, buurvrouwen, vriendinnen, zussen enzovoort. En het is zo geweldig dat jullie Knotten hebben gevonden en ons een warm hart toedragen.

Zo dragen wij ook jullie een warm hart toe. Jullie, onze klanten, daar doen we het voor. Daarom zijn we continu aan het creëren, verzinnen, inspireren, nieuwe dingen aan het zoeken en gewoon heerlijk bezig met onze wol en katoen. 

Hoe verdien je punten?

Maak een account aan (al onze bestaande klanten hebben met terugwerkende kracht punten ontvangen) - bam dat is al 200 punten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, bezoek onze site, vind ons leuk op Facebook, schrijf een review en natuurlijk doe een aankoop. Voor elke euro krijg je 5 punten! Maar verdien de ultieme 1000 punten door vrienden bij ons aan te bevelen. Bestellen zij ook daadwerkelijk voor meer dan 30 euro, dan krijg je zomaar 1000 punten!

Wij zijn trots op dit bonussparen, want je krijgt het zomaar cadeau en het gaat allemaal vanzelf in je account. Dus ik zou zeggen maak die account aan en kom gezellig bij ons shoppen.

Volgende blog meer uitleg hoe het werkt!

Lieve groet,

Francis

 

 

 


1 reactie


  • Ineke Hoogeveen

    Ik heb een account maar nog geen bonuspunten.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.