Nieuwe openingstijden - het blijft zoeken

1 reactie

Lieve lieve mensen,

Het gaat goed met Knotten en het team van Knotten, dat is wat voorop staat. Maar het virus blijft rondwaren en het leeft duidelijk weer op. We hebben er gewoon mee te maken in onze omgeving. Dus ons team kan niet altijd optimaal werken. Ofwel omdat we thuis moeten blijven uit voorzorg, ofwel omdat we een testuitslag af moeten wachten, ofwel omdat we niet lekker zijn en dus ook uit voorzorg thuisblijven.

Dit betekent dat we niet optimaal kunnen werken en gewoonweg niet alles opgeruimd krijgen en de winkel netjes krijgen.

Dat is één kant van het verhaal. Maar de andere kant is, dat het lastig blijft in onze winkel de 1,5 meter afstand te bewaren. Dat is een beetje inherent aan ons product denk ik. In enthousiasme vergeet je makkelijk om de afstand te bewaren.

Dus na weer wikken en wegen, hebben we besloten de winkel doordeweeks weer te sluiten. MAAR we gaan wel de hele zaterdag open, van 10:00 tot 17:00 uur. EN je kunt elke dag een persoonlijke shop-afspraak maken. Bovendien kun je altijd je bestelling die je via de webshop hebt geplaatst, op komen halen.

Je kunt je bijna niet voorstellen wat een moeilijk besluit dit is. Ik merk dat jullie het fijn vinden om in de winkel te komen en wij het natuurlijk ook fijn vinden om jullie te ontvangen.

Toch kan ik het ook niet over mijn hart verkrijgen om de gezondheid van mensen in gevaar te brengen. Er is en blijft te veel onduidelijk over het virus.

Dus:

  1. Maak een personal shop afspraak zodat je als enige klant in de winkel bent en we de 1,5 meter regel makkelijk kunnen handhaven en toch een leuke winkelervaring ervan kunnen maken.
  2. Kom op zaterdag - er kunnen 2 klanten per keer naar binnen.
  3. Plaats je bestelling online en kom deze in de winkel ophalen en combineer dit eventueel met een shopafspraak zodat je gewoon ook nog even tussen de nieuwe wolletjes kunt snuffelen.
  4. Geniet van het breien en haken!

Graag zie ik jullie in de winkel. We verzorgen elke donderdag een FB live uitzending om sowieso contact met jullie te houden.

En verder organiseren we een aantal haak- en brei-CAL's. Dit betekent dat we met z'n allen tegelijkertijd hetzelfde gaan maken. Dit alles om verbonden te blijven!

Doe jij al mee? Bekijk hier meer informatie.


1 reactie


  • Netty Morssink

    Ik ging kijken naar de openings tijden en toen zag ik dat de winkel alleen zaterdag open is
    Maar is dat misschien een oud bericht????


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.