Met kleur de herfst verder in

Goedemorgen lieve lezers,

Het is nog vroeg op een mooie zondagochtend. De klok is net een uur achteruit gezet, dus het is nu helemaal vroeg als je naar de klok kijkt en daar de tijd leest.

Maar de tijd lijkt ook stil te staan. We leven in een totaal andere wereld dan 8 maanden geleden. Er is opeens een wereldwijde pandemie gaande. Dat heeft nogal een impact op de mensheid. Dat klinkt groot, maar het is een feit.

Daarmee heeft het ook nogal een impact op mij, op jou en op iedereen in Nederland. Ik zie mensen die angstig zijn, mensen die het wegwuiven, mensen die agressief worden, mensen die vereenzamen, mensen die extreem voorzichtig zijn en mensen die worstelen met het hele gebeuren.

Ieder heeft zo zijn eigen reactie op deze nieuwe tijden. Het liefste zou ik iedereen willen omarmen en zeggen 'het komt allemaal goed'. Maar zo makkelijk is het niet. Toch wil ik in ieder geval jullie, de mensen die van een ambacht houden, de mensen die van dingen creëren houden, de mensen die van inspiratie houden omarmen en de liefde voor het werken met wol overbrengen.

Ik denk dat we nu juist de verbinding moeten zoeken en breien en haken staat heel symbolisch voor verbinden. Je verbindt steken aan elkaar en daarmee bouw je een trui, sjaal, vest enzovoort. Deze kun je dan dragen, waardoor je trots op jezelf kunt zijn omdat je iets eigen gemaakts draagt. Dit straal je dan weer uit, wat weer verbinding geeft omdat anderen jouw trots zien. En dan gaat het bolletje steeds verder rollen.

Het klinkt misschien allemaal wat filosofisch zo op de zondagmorgen, maar mijn gevoel zegt dat ik jullie wil omarmen. Dat doe ik symbolisch met het uitdragen met mijn liefde voor wol en breien en haken. Het verwarmt, het verbindt, het is liefde. Liefde die we nu heel hard nodig hebben.

Dus de laatste 7 dagen van oktober, gaan we ook nog eens kleur toevoegen. Omdat je kleur altijd wel in je leven kunt gebruiken. Ook heel symbolisch, 7 kleuren in de regenboog, 7 dagen lang, 7% korting op de 7 artikelen in de regenboogkleuren.

Met liefde, met warmte, met kleur en vooral met verbinding naar jou een hele lieve groet van,

 

Francis XOXO


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.