Liever het haak- en breivirus

Lieve, lieve mensen,

Ook ik hoorde tot die laconieke stroming van 'ach het is maar een griepje'. Maar ik denk dat inmiddels niemand meer het daarmee af kan doen. Het is een serieuze ziekte die we liever niet onder de leden krijgen. 

Ik wil niet te diep erop ingaan, want ik ben geen medicus en de verhalen die je leest, wisselen nogal.

Maar nu heb ik oprecht twijfels over het wel of niet openhouden van de winkel. Ik weet dat mijn mensen die de winkel bevrouwen, verantwoord omgaan met hun gezondheid. Ze blijven thuis bij een lopende neus of een hoestje. Maar er komen natuurlijk klanten binnen die potentieel besmet zijn.

Maar natuurlijk zie ik overal voorbijkomen dat je juist bij de lokale winkels moet blijven komen. Ja het is zonder meer een zware tijd voor de kleine winkels zoals Knotten. Maar we hebben het geluk dat onze webshop al volledig ingericht is en ook berekend op meer bestellingen.

Graag wil ik jullie dan ook vragen om zoveel mogelijk online te bestellen als dat kan. Je kunt ons ook bellen zodat we je verder kunnen helpen. We kunnen met z'n allen bijdragen aan het indammen van de verspreiding en daarom zoveel mogelijk binnen te blijven.

Om toch enigszins te kunnen doorwerken en jullie pakjes te kunnen blijven versturen vragen we het volgende:

Een heel klein voordeel hiervan is, dat je wellicht de tijd hebt om eindelijk die onafgemaakte trui eens af te maken.

Ik ben dankbaar dat ik de hobby van het haken en breien heb. Ik verveel me geen seconde, maar daar gaat het allemaal niet om.

Ik hoop van harte dat iedereen zo goed mogelijk gezond blijft en dat we hier sterker uit komen.

Heel veel liefs en kracht van Francis en de andere Knotjes


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.