Leven met de dag

In wat voor een tijd zijn we nu beland. Zoals Rutte al zei lijkt het wel een achtbaan te zijn waarvan je ook echt niet weet welke bocht er dadelijk weer aankomt.

Vandaag een heel pakket aan maatregelen gepresenteerd om de economie op gang te houden.

Wat betekent het voor Knotten? Nu ook niet niks. Wij kampen met zieken, waaronder ikzelf. En nee ik voldoe niet aan de Corona symptomen, maar volgens de RIVM richtlijnen moet ik wel thuisblijven. Zo hebben we nog een aantal collega's dat niet fit is.

Zo ontzettend trots ben ik op de meiden die er wél staan. Zij zetten samen de schouders eronder om Knotten draaiende te houden. Ik ben deze meiden enorm dankbaar dat ze zich zo inzetten voor onze Knotten familie. De zieken in ons team voelen zich ook echt gedragen door deze meiden. En ook op afstand zijn Mireille en Ivana ons aan het ondersteunen. Dank jullie enorm wel!

Natuurlijk, uiteraard staat buiten kijf dat de gezondheid van iedereen voorop moet staan. Maar ik voel ook dat ik, of beter wij, als Knotten een functie hebben.

De winkel blijft dus open zolang we de winkel kunnen bevrouwen. Dit om gewoon even een praatje te kunnen komen maken. Om even de deur uit te kunnen. Er zijn natuurlijk ook heel veel Nederlanders zonder klachten en dan is het toch fijn als je nog iets sociaals kan doen. Natuurlijk houden we in de winkel fysieke afstand maar dat betekent niet dat we geen praatje kunnen maken. Wel willen we vragen je bezoek aan onze winkel kort te houden. Voor uw en onze gezondheid vragen we wel om niet langer dan noodzakelijk te blijven.

En natuurlijk blijft de webwinkel ook gewoon open en doorlopen. Maar hier kom ik bij het eerste voorbehoud. Want Corona raakt werkelijk alle lagen en aspecten van ons leven. En dus ook bij de toelevering loopt het nu soms anders dan anders. We kampen nu met mogelijk wat langere leveringstijden. Dat is natuurlijk niet fijn als je nu net iets had besteld om je te kunnen ontspannen. 

Wij doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te bedienen! We willen graag een positieve bijdrage geven aan deze onzekere en moeilijke tijden. Dus we willen jullie graag blijven inspireren zodat je zin houdt om iets moois te gaan maken of iets anders af te maken.

Echter we nemen het met de dag! Dus vandaag gaat de CAL beginnen, bijvoorbeeld, want de eerste tutorials hadden we al gefilmd. Maar de film-student en ik zijn nu ziekjes dus we kunnen even niet verder.

Ik denk niet dat ik ook maar aan iemand begrip hiervoor hoef te vragen. 

Wij dachten een kleine geste te doen in deze vreemde tijden. Ik zelf vind troost in het breien en haken. Ook nu, of misschien wel juist nu. Zo hoop ik dat jullie je ook fijn, ontspannen en getroost voelen bij het haken en breien. En nu dachten we ook dat in deze tijd we nog meer aan elkaar moeten denken. Dus hebben we bedacht dat je de komende tijd een pakket voor jezelf kunt bestellen maar dan kun je een tweede pakket met 15% korting bestellen! Dit tweede pakket kun je dan weggeven aan iemand in je omgeving.

Wellicht kun je dan samen gaan breien en haken en zo elkaar een steuntje in de rug geven! Gebruik de code tweedepakket15% om de korting op het tweede pakket door te laten rekenen.

Ik denk aan jullie allemaal! En we leven met de dag, dus waarschijnlijk hou ik jullie binnenkort weer verder op de hoogte. In de tussentijd voel ik me dankbaar voor alles wat er aan positiefs gebeurt in deze onzekere tijden!

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.