Knotten Connects update - behind the scenes
Lieve lezers,

Hopelijk tref ik jullie in goede gezondheid! De weken vliegen hier echt voorbij! Nog steeds hebben wij het enorme geluk elke dag geïnspireerd te worden door de prachtige bolletjes en creatieve ideeën om ons heen. Daarnaast zijn we nog steeds volop bezig met onze winkelmetamorfose en krijgen we steeds een beter beeld van hoe het eruit gaat zien.

Hoe langer deze bijzondere tijd duurt hoe belangrijker het ook wordt om je medemens te blijven steunen. Dat betekent voor mij dat ik, niet alleen de mensen dicht om mij heen wil helpen maar dat ik als ondernemer ook wil kijken met wie we een samenwerking kunnen aangaan om zo elkaars kracht nog meer in te zetten. 

Vanuit die gedachte zijn we aan het begin van de Corona-Crisis begonnen met ons project ‘Knotten connects’. Dit biedt ons een platform om vanuit allerlei richtingen verbindingen aan te gaan. Voor diegene die onze live-uitzendingen op facebook volgen was bijvoorbeeld afgelopen donderdag te zien hoe we deze keer samen met de kledingwinkel Ray Brandstore een superleuke uitzending hebben gemaakt.
Tijdens de uitzending showde het model Bianca de sets uit de collectie van Ray samen met een aantal van onze Knottenmodellen en we waren blij verrast! Het was geweldig om de combinaties van de outfits te zien en om te ontdekken hoe veelzijdig de looks waren; echt voor ieder wat wils!
Dit was voor ons weer de bevestiging dat je elkaar echt kunt versterken en daar wordt ik persoonlijk heel erg blij van en merkte dat ik er zelfs ontroerd van raakte om te zien hoe mooi onze artikelen en de outfits waren. Dit smaakte naar meer dus binnenkort gaan we zeker nog met andere ondernemers leuke nieuwe dingen bedenken!

Jullie begrijpen; ik leef nog steeds in dankbaarheid dat we deze tijd overleven door onze creativiteit en dat jullie ons online blijven ondersteunen! Dat maakt het gemis een beetje dragelijk en stimuleert ons om met volle kracht vooruit te gaan met het bedenken van nieuwe ontwerpen en alles klaar te krijgen om straks jullie weer in het ‘echt’ te kunnen zien en spreken!

Heel veel liefs en een virtuele omhelzing,

Francis
ps er zijn plannen voor Knotten Connects on the road aangezien de winkel nog midden in een verbouwing zit en we je nog niet in de winkel kunnen ontvangen.