Knotten Connects On the Road - op bezoek bij klant

Deze rare tijden bieden ook unieke mogelijkheden. Iets wat we in normale tijden nooit zouden hebben gedaan en nu heel waardevol en liefdevol bleek.

En wij zouden Knotten niet zijn als we niet op allerlei manieren proberen toch in contact met klanten te blijven! Zo verzorgen we al enige tijd FB live uitzendingen met nu de laatste weken 1 uitzending per week. De laatste keer hebben we een superleuke modeshow gedaan voor de curvy ladies. 

Maar ik dwaal af, want wat wij nu hadden bedacht is: als de klant niet naar ons kan komen, dan gaan wij naar de klant toe. Dus wij togen op pad, op weg naar Rijswijk om een hele lieve klant van dag 1 te gaan bezoeken. Deze prachtige dame is 94 (!!!) jaar en woont nog zelfstandig. Ze komt normaal met de tram en drinkt dan een kopje thee bij ons om daarna weer terug te gaan met de tram.

Maar in deze tijd is de tram geen optie en was natuurlijk onze winkel ook gesloten. Zeker voor een klant als deze, gingen wij graag op pad. Ik had wat bolletjes bij elkaar gezocht en dat is nog best een uitdaging. Zou ze het leuk vinden? Welke kleuren draagt ze graag? Wat vindt ze leuk om te breien?

Maar eerst was er tijd voor koffie! En natuurlijk had mevrouw de mooiste verhalen. Maar liefst 94 jaar en dan op jezelf wonen, wij waren totaal onder de indruk. En dan ons zo gastvrij ontvangen, koekjes en chocolaatjes stonden klaar. Koffie en thee ging ze zetten voor ons. Ja en dan waar we voor gekomen waren. Mooie bolletjes en boeken laten zien.

Ik kan hier letterlijk nog uren over schrijven. Ten eerste omdat ik het bijzonder vind dat we dit mochten en konden doen! Even een uurtje op de koffie bij iemand die graag breit. Even de verhalen horen van iemand die zo positief in het leven staat. Die belooft heeft te blijven breien zolang ze leeft. Die we een ontzettend plezier hebben gedaan om er even te zijn. 

Uiteraard heeft ze een pakket bolletjes van ons cadeau gekregen! Zodat ze weer heerlijk kan gaan breien en daar was ze echt heel blij mee. Dat ze weer kon gaan breien met mooie materialen!

We hebben in de auto terug nog heerlijk na zitten genieten en ook nu ik dit schrijf, word ik er weer helemaal warm van. Wat zo'n klein gebaar voor een vreugde kan brengen. Het liefste zou ik dit elke dag kunnen doen. Dat gaat niet. Maar we gaan het zeker nog een keer doen! Dus als jij denkt, dat zou ik ook wel willen! Laat het ons dan weten via vragen@knottenwol.nl en dan gaan we kijken wanneer we weer on the road kunnen gaan. 

Dankuwel mevrouw Agnes, voor uw gastvrije ontvangst en uw waardering! Wij hebben ervan genoten,

Liefs,

Francis 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.