🎉🎉Knotten 8 jaar 🎉🎉

Het is en blijft bijzonder om aan het roer te mogen staan van zo'n geweldige winkel. Trots als een pauw ben ik en daar past deze foto toch wel echt bij. Mooi die pauwenkleuren!

8 jaar vol plezier naar je werk kunnen gaan, is een gelukzaligheid! Doen wat je het leukste vindt om te doen, dat is een zegen. Dus ik voel me oprecht gezegend.

Dit alles is ook gegroeid en ontstaan door de mensen om me heen. In de loop van de jaren hebben verschillende lieve mensen mij geholpen. Ook daarvoor ben ik enorm dankbaar!

En dit verandert nog wel eens. Ook nu weer gaan we binnenkort met een heel nieuw team aan de slag. Mireille gaat haar hart achterna en verhuist naar het hoge Noorden. Marianne gaat terug naar een oude liefde en dat is werken voor Nationale Nederlanden. Hanne gaat nu echt alleen maar studeren. Tim gaat zich op zijn school richten. En dan komen er natuurlijk nieuwe mensen het Knotten team versterken, maar daar later meer over.

Ook deze Knotjes ga ik weer ontzettend missen, want ze hebben allemaal op hun eigen manier heel veel voor me betekent! Wel nog een speciale dank voor Mireille, want wat een genot is het geweest dat zij bij Knotten heeft gewerkt. Met haar tomeloze energie, altijd klaarstaan voor de klanten, creativiteit en inspiratie en gewoon keihard werken ben ik trots en blij dat ze een tijdje het Knotten team heeft versterkt. Dankjewel Mireille!

Ik hoop dat jullie net als ik blijven genieten van het Knotten-gevoel! Dankjulliewel lieve lezers en op naar de 10 jaar!

Lieve, lieve groet,

Francis

ps: kijk nog even mee met ons gezellige filmpje!

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.