Het nieuwe jaar Fair & Square van start! Zaterdag 13 januari evenement van 12 tot 15 uur.

Eerst wil ik iedereen een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Voor ons was 2017 het jaar van verandering en groei. Dat zijn altijd spannende jaren.

Dus wij hebben heel veel zin in 2018! Nog verder groeien (persoonlijk en zakelijk), verder veranderen en vooral heerlijk creatief bezig blijven.

Op zaterdag 13 januari presenteren we de nieuwe Fair & Square KAL- en CAL2018 - kom gezellig naar de winkel om de verschillende dekens te bewonderen. En je kunt gaan haken of breien, of gewoon allebei gaan doen. In de winkel kun je natuurlijk je eigen kleuren kiezen! We hebben een mooi assortiment Organico liggen! Breien doen we met de Bingo en ook dat hebben we mooie kleuren in. Op die dag is de Bingo nog met 25% korting aan te schaffen.

Op vrijdag 19 januari komt het eerste patroon van de Fair & Square CAL2018 online. Iedere twee weken komt een nieuwe patroon beschikbaar! Er zijn 4 verschillende blokken, met daarin ruimte voor je eigen invulling en variatie. 

Deze deken is opgebouwd uit blokken van 40x40 cm en het thema is kleur en strepen! Door het modulaire ontwerp kies je zelf of je een kleine, grote of extra grote deken maakt. 

De gehaakte deken is gemaakt van Organico, een 100% biologische katoen in heerlijke zachte kleurtjes. Voor deze variant heb je haaknaald 5 of 5.5 mm nodig.

 

De gebreide deken is gemaakt van Bingo, dat is 100% superwash merinowol. Een heerlijk zachte wol en lekkere kleuren. Voor deze variant heb je een breinaald 5 mm nodig.

Kom zaterdag 13 januari gezellig langs, ontmoet de ontwerpers Leslie en Francis en beslis dan of je gaat breien of haken of allebei. Van de gehaakte deken hebben we 2 maten om te showen! Alles kan, alles mag, we gaan het nieuwe jaar Fair & Square inluiden!