Het goede jaar 2021

Lieve, lieve lezers,

Ik heb een enorme behoefte om het nieuwe jaar op een positieve noot in te luiden. Dus ik ga dat delen met jullie. Dat 2020 het meest bizarre jaar was dat we allemaal hebben mee gemaakt behoeft geen uitwijding. Het voelt nog steeds als een slechte droom. Het kan toch niet echt zijn? Maar het is wel echt. Er is een virus vrij gekomen dat de hele mensheid aantast. Het lukt ons nog niet helemaal om het eronder te krijgen. 

Maar laten we ons richten op de positieve noot! We hebben tijd voor creativiteit. Het behoeft geen uitleg dat dat voor mij creëren is met een haak- of breinaald. En wat is dat toch heerlijk om te kunnen doen. Met je haaknaald een soort van schrijven, of muziek maken, of schilderen. Ik vind namelijk als je iets creëert met de mooie wolletjes die we hebben, dan is het een klein kunstwerkje.

Bij mij gaat dan ook de muziek in mijn hoofd spelen, komen de mooiste schilderijen in mijn hoofd tot stand en ga zo maar door. In de werkelijkheid kan ik beide dingen helemaal niet, maar ik kan wel een beetje schrijven.

 

2021 wordt het jaar, om te maken

het jaar om te raken

raak in de roos van liefde

liefde in je hart, in je zijn, in je ziel

haak of brei de liefde

de wol verbindt, de steken

maar ook elkaar

goede voornemens, voer uit!

Blijf niet stilstaan, maar pak de naald op

en maak samen met elkaar

creëer en voel je vrij!

 

Dus lieve lezers, sta niet stil, maar ga met ons mee op het pad van de nieuwe steken! Geniet ervan en laat je creativiteit stromen.

Liefs,

Francis

ps: bekijk de nieuwe steken en technieken hier

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.