Het drukke leven van Francis en de Knotten- meiden en -jongens

Lieve mensen, 

Het voelt bijna of al die online klanten ook bij mij in de winkel komen. We hebben contact via mail, via Facebook en via de site. Al jullie reacties en de gezelligheid die daarom hangt, geeft ons energie!

Het leuke van onze winkel is, dat we doen wat we leuk vinden! En dat stralen we uit. Daarom kunnen we zo'n leuk filmpje maken op FB live. Gewoon omdat we met z'n allen aan het genieten zijn.

Bijna dagelijks hebben we iemand in de winkel die ons kent van het internet en wel eens even die winkel in het echt wil komen bekijken. Hoe leuk is dat? En hoe grappig is het dan dat je na een gesprekje gewoon een klasgenootje van de lagere (!!) school van je oudste zus in je winkel hebt staan?

Elke dag zijn er zo mooie momenten. Ook de mailtjes die we van jullie krijgen dat het persoonlijke kaartje zo wordt gewaardeerd, dat warmt je hart! En ik vind het dus superleuk om zo klanten een beetje te 'leren' kennen. Inmiddels kan ik echt niet meer zelf alle pakketjes inpakken, maar ik vind het zo leuk om te zien dat wij met Knotten zoveel mensen blij kunnen maken.

En daar stoppen we dus ook echt wel tijd en energie en liefde in. Ook om alle pakketten zo netjes mogelijk te verpakken en ook om de winkel netjes te houden, opnieuw in te richten en langzaam ruimte te maken voor de wintercollectie. 

Daarnaast zijn Leslie, Puk, Floortje en ik ook altijd bezig met ideetjes te bedenken wat we kunnen maken. En dan moet het natuurlijk ook nog gemaakt worden :-)

Floortje kennen jullie al? Hier showt ze de nieuwe XXXXXL zomerstola Mallorca! Dit ontwerp is ontstaan door een samenspel van Leslie en Francis.

Puk showt hier ons verlengde Hexagon vestje. De inspiratie voor het Hexagon vestje kwam Francis tegen op pinterest en is daarna tot een ongekend succes geworden! Het patroon vind je trouwens ook op onze site. Puk zelf heeft bijvoorbeeld de 7-kleuren deken ontworpen! Maar Puk is zelf ook heel actief met leuke vlogs, workshops en veel meer!

En dan Leslie die showt het door haar ontworpen nieuwe Bernadette vest Splendid! Ik moet zeggen dat we hier toch wel echt trots op zijn! We horen van best een heel aantal klanten terug dat ze zoveel complimenten krijgen als ze een door ons ontworpen vesten dragen. Dat is iets waar je alleen maar blij van kunt worden. En laten we eerlijk zijn, je hebt echt een uniek exemplaar als je een vestje van Knotten breit. 

Leslie zelf is natuurlijk ook zo'n bezig bijtje! Kennen jullie Megurumi al? natuurlijk kennen jullie dat! En het huis mag bij ons de winkel logeren! Dus nog een extra reden om een keer een dagje naar Delft te komen.

Een kleine update uit het leven van Francis en een aantal van haar meiden! 

Liefs en hopelijk tot snel in onze winkel in Delft (Voldersgracht 23),

Francis

ps: de Knotten-jongens zijn Milan (pakt ook heel veel pakjes van jullie in) en Emile (de fotograaf)