Het drukke leven van Francis en de Knotten- meiden en -jongens

5 reacties

Lieve mensen, 

Het voelt bijna of al die online klanten ook bij mij in de winkel komen. We hebben contact via mail, via Facebook en via de site. Al jullie reacties en de gezelligheid die daarom hangt, geeft ons energie!

Het leuke van onze winkel is, dat we doen wat we leuk vinden! En dat stralen we uit. Daarom kunnen we zo'n leuk filmpje maken op FB live. Gewoon omdat we met z'n allen aan het genieten zijn.

Bijna dagelijks hebben we iemand in de winkel die ons kent van het internet en wel eens even die winkel in het echt wil komen bekijken. Hoe leuk is dat? En hoe grappig is het dan dat je na een gesprekje gewoon een klasgenootje van de lagere (!!) school van je oudste zus in je winkel hebt staan?

Elke dag zijn er zo mooie momenten. Ook de mailtjes die we van jullie krijgen dat het persoonlijke kaartje zo wordt gewaardeerd, dat warmt je hart! En ik vind het dus superleuk om zo klanten een beetje te 'leren' kennen. Inmiddels kan ik echt niet meer zelf alle pakketjes inpakken, maar ik vind het zo leuk om te zien dat wij met Knotten zoveel mensen blij kunnen maken.

En daar stoppen we dus ook echt wel tijd en energie en liefde in. Ook om alle pakketten zo netjes mogelijk te verpakken en ook om de winkel netjes te houden, opnieuw in te richten en langzaam ruimte te maken voor de wintercollectie. 

Daarnaast zijn Leslie, Puk, Floortje en ik ook altijd bezig met ideetjes te bedenken wat we kunnen maken. En dan moet het natuurlijk ook nog gemaakt worden :-)

Floortje kennen jullie al? Hier showt ze de nieuwe XXXXXL zomerstola Mallorca! Dit ontwerp is ontstaan door een samenspel van Leslie en Francis.

Puk showt hier ons verlengde Hexagon vestje. De inspiratie voor het Hexagon vestje kwam Francis tegen op pinterest en is daarna tot een ongekend succes geworden! Het patroon vind je trouwens ook op onze site. Puk zelf heeft bijvoorbeeld de 7-kleuren deken ontworpen! Maar Puk is zelf ook heel actief met leuke vlogs, workshops en veel meer!

En dan Leslie die showt het door haar ontworpen nieuwe Bernadette vest Splendid! Ik moet zeggen dat we hier toch wel echt trots op zijn! We horen van best een heel aantal klanten terug dat ze zoveel complimenten krijgen als ze een door ons ontworpen vesten dragen. Dat is iets waar je alleen maar blij van kunt worden. En laten we eerlijk zijn, je hebt echt een uniek exemplaar als je een vestje van Knotten breit. 

Leslie zelf is natuurlijk ook zo'n bezig bijtje! Kennen jullie Megurumi al? natuurlijk kennen jullie dat! En het huis mag bij ons de winkel logeren! Dus nog een extra reden om een keer een dagje naar Delft te komen.

Een kleine update uit het leven van Francis en een aantal van haar meiden! 

Liefs en hopelijk tot snel in onze winkel in Delft (Voldersgracht 23),

Francis

ps: de Knotten-jongens zijn Milan (pakt ook heel veel pakjes van jullie in) en Emile (de fotograaf)


5 reacties


 • Rolf eisinger

  DE LIEVE GROETJES TERUG, SPECIAAL AAN MIJN DOCHTER Leslie en Austin.


 • Berby Knier

  Heb gisteren ook weer een mooi pakket van jullie mogen ontvangen,de Mallorca stola!Blij mee?En het kaartje maakt het idd.erg persoonlijk!Ook ik vind het jammer dat de winkel voor mij net iets te ver weg is,maar lang leve de webshop!Wanneer ik ooit eens in de buurt ben van Delft kom ik zeker aan.Wens jullie nog eindeloos veel inspiratie ,creativiteit en plezier toe met ‘Knotten’
  Vriendelijke groet,Berby


 • Finy

  Hoi dames van knotten.
  Helaas ben ik al zeker 8 maanden niet ME’er in Delft geweest.
  Door ziekte kan ik niet ME’er komen.maar ik word 24 augustus geopereerd en hopelijk kan ik dan wel weer eens naar delft en dus ook naar Knotten komen.

  Groetjes van Finy uit Elsloo limburg


 • Mary

  Lieve Francis
  Een heerlijk verhaal. Ik heb er erg van genoten. Zoals ik altijd weer van de winkel geniet.
  Zondag ook weer varen, er zijn nog wat plaatsen dus wie gaat er mee.
  Groetjes van Mary


 • Tineke hoos

  Wat leuk berichtje en leuk dat we door de foto’s ook kunnen zien wie het allemaal zijn. Ga zo door als ik een keer in Delft ben ga ik natuurlijk in jullie winkel kijken.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.