Heropening Knotten in Delft

1 reactie

Wat was dat leuk en bijzonder om jullie weer te mogen ontvangen in onze heringerichte winkel. Het is voor ons allemaal even wennen en nog zoeken naar de juiste vorm en manier! 

Wat voorop staat: we zijn weer zover dat jullie in de winkel kunnen komen. We hebben daar heel veel zin in en we vinden het heerlijk dat we weer kunnen doen waar we van houden.

Waar we nog een beetje zoekende zijn, is de tijd te kunnen nemen voor jullie, die we ook graag aan jullie willen geven! 

Dus wil je op je gemakje rondkijken en even komen snuffelen waar je de tijd hebt, exclusief, maak dan een afspraak voor personal shopping! Mail naar vragen@knottenwol.nl of bel ons 015 2155842 (tussen 13 en 17 uur op werkdagen). Wil je gewoon even wat bolletjes halen en weet je ongeveer wat je wilt, kom dan woensdag t/m zaterdag tussen 1 en 3 uur (zaterdag kan dat iets uitlopen).

We zijn supertrots op ons nieuw ingerichte winkeltje - het is anders en dat is voor iedereen wennen, maar de tijd is nu eenmaal ook anders. Dus de winkel is kleiner geworden en meer een inspiratiehoek geworden. We kunnen maar 2 klanten per keer binnenlaten om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. We vragen je handen te ontsmetten bij binnenkomst en pinnen kan met een wattenstaafje dat je na gebruik kunt weggooien. 

Maar er staan stoeltjes buiten waar je als haakwachter of breiwachter een stukje kunt breien of haken aan ons Knotten Connects werkje met leuke labels eraan om je handtekening op te zetten. En we zetten met liefde even een kopje thee of koffie voor het wachten. We willen namelijk dat jullie en wij veilig en gezond kunnen blijven. 

Wat was het leuk Els, Sandra, Jackie, Ria, Ina en jullie verder allemaal weer te zien. Ik wil jullie bedanken voor het begrip voor onze inregelfase en voor de nieuwe manier van werken en voor al die regeltjes die deze tijd nu eenmaal met zich mee brengen.

Maak een afspraak voor personal time by Knotten - dan kun je beter het bekende Knotten gevoel ervaren wat we zo ontzettend graag aan jullie willen bieden! Of doe inspiratie op via onze website, bestel zelfs eventueel al de wolletjes die je wilt met de optie Ophalen bij Knotten en dan kun je bij het ophalen nog even verder snuffelen!

En dan voor onze webwinkelklanten - het gebeurt nu wel eens dat zendingen bij PostNL vertraagd zijn. Dat is geheel buiten onze macht natuurlijk. Wij doen ons best jullie bestellingen dezelfde dag nog te verzenden, maar deze crisis heeft soms een domino-effect. Leveringen vertragen, dan vertragen onze pakketten, dan kan het bij PostNL vertragen, en ga zo maar door.

Ikzelf ben nog steeds zeker niet gewend aan deze nieuwe tijden en ik hoop echt niet dat dit het nieuwe normaal wordt. Maar het is nu niet anders. Onze liefde voor jullie, voor het breien en haken, voor die mooie materialen en voor het zelf maken en creëren blijft onveranderd. Deze liefde willen we blijven geven. Ik hoop dat jullie ons wat tijd gunnen om te wennen aan dit tijdelijke normaal om het beste ervan te kunnen maken.

Ik blijf erbij, wat fijn om jullie weer te zien!

Liefs,

Francis


1 reactie


  • wilma

    Kun je bij jullie ook langs komen voor uitleg van een patroon?


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.