Happy en busy days - dankbaarheid

13 reacties

Het is een mooie dag. Een dag om eens even stil te staan bij ons wolwinkeltje Knotten. Een dag om dankbaar te zijn.

Nu bijna 7 jaar geleden werden de eerste zaadjes geplant om Knotten te laten ontspruiten. Ik haakte er op los en ging veel snuffelen in wolwinkeltjes. Begin mei 2011 begon het zaadje te groeien. In 3 maanden keihard gewerkt om alles te regelen en alles leek opeens op zijn plek te vallen. Wolkasten via Marktplaats gevonden, leveranciers geregeld, financiering kwam rond en 1 augustus 2011 kreeg ik de sleutel van het pand aan de Voldersgracht 23. Officieel zijn we 25 augustus open gegaan en dat voelt nog als de dag van gister.

Er is zoveel gebeurd in die jaren, we hebben zoveel mee gemaakt. We hebben klanten zien komen en gaan, helaas dat gaan. Maar aan de andere kant hebben we inmiddels ook al heel wat baby's mogen verwelkomen! Het blijft het leukste, de klanten, de mensen die net als wij houden van breien, haken, creëren en zich graag laten inspireren. Maar ook de wedstrijden, haak-ins, brei mee en goede doelenacties die we hebben georganiseerd zijn allemaal prachtige herinneringen! (weten jullie bijvoorbeeld nog die pixel-vierkantjes haken voor een groot schilderij van Willem-Alexander?)

De winkel is veranderd, naast de stenen winkel zijn we inmiddels ook online actief. En ook daar hebben we vaste klanten en dat is ook weer zo leuk. Ook al kennen we die klanten niet meer allemaal persoonlijk, het is toch leuk om namen voorbij te zien komen en dat voelt dan toch als bekende. Ook komen er veel webwinkelklanten wel eens naar de winkel, helemaal leuk om een gezicht bij een naam te krijgen!

Die webwinkel runnen wij gewoon vanuit de winkel. Bestel je 10 bolletjes wol, dan lopen wij letterlijk de winkel in om deze uit het schap te pakken. We hebben een ruimte achter de winkel waar we inpakken. En dat was afgelopen weekend even heel erg aanpoten. Superleuk! Ook ik help dan net zo hard mee. Maar Floortje en Hanne hebben heel wat pakketten ingepakt en verstuurd. Puk had op eerste paasdag al heel veel voorbereidingen gedaan. Maar het was een erg mooie en leuke dag gisteren om jullie blij te mogen maken met de mooie bolletjes. Nu maar hopen dat we het allemaal goed hebben gedaan.

Vandaag ben ik vooral dankbaar, dankbaar voor de leuke meiden die helpen bij Knotten, dankbaar dat ik elke dag met zoveel plezier naar mijn werk ga (wat echt niet als werk voelt), dankbaar dat er mensen zijn die ons waarderen, dankbaar dat we zoveel klanten hebben, dankbaar dat we online het ook gezellig kunnen maken, dankbaar om creatief bezig mogen te zijn, dankbaar voor zulke mooie materialen, dankbaar dat Knotten er is!

Dus lieve lezers, klanten, volgers dankjulliewel voor je positiviteit, je support, je creativiteit en je gezelligheid en warmte!

Met een hele lieve groet,

Francis


13 reacties


 • Marijke

  Francis, “Knotten” is voor mij de leukste zaak om te snuffelen. Ik vind altijd wel wat.
  Al vele jaren! Vaak wandel ik dan door naat het Stadskoffiehuys dat ook een favoriet vam me is. Tot gauw … Marijke


 • Barbara

  Mooie winkel met bijzondere wolsoorten, fijne patronen en een goede sfeer.
  Van harte gefeliciteerd.


 • mirjam

  Van harte gefeliciteerd! Leuk om je verhaal te mogen lezen! Op naar de volgende 7 jaar :)


 • Nora Koppert

  Hallo Francis, door jouw winkel hebben mam en ik steeds weer veel brei plezier en ik vooral mooie vesten die mijn moeder nog steeds breidt. Hoop dat ze nog heel lang klant bij je kan blijven. Groetjes Nora, de dochter van!


 • Jolande van de Beld

  Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie toe, dat de winkel tot in lengte van jaren mag blijven bestaan!


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.