De zomergarens komen weer binnen - wat een feest

Goedemorgen lieve lezers,

Vandaag wil ik het met jullie hebben over de nieuwe zomergarens. Want wat een feest is dat toch elke keer! Het is vrijdag 1 februari, het heeft gesneeuwd, het is best wel koud, maar onze winkel wordt steeds meer gevuld met de nieuwe zomergarens en dan brengt de zon met zich mee!

Eind december kwamen de eerste zomergarens binnen. De Elastico waarmee we direct aan de slag zijn gegaan om de Knotten Colors CAL2019 te ontwerpen.

Deze leuke tunische stekendeken is de nieuwste CAL2019 van Knotten. En deze is zo leuk en zomers om te maken dat je vanzelf gaat stralen van binnen en van buiten.

Vervolgens kwam de Organico binnen. Deze prachtige biologische katoen vraagt gewoon erom om gebreid of gehaakt te worden. Deze draad is een all-time-favorite! Hierboven op de foto staan een aantal modellen die Lana Grossa ermee heeft ontworpen, maar deze katoen leent zich ook erg goed voor babydekentjes, sjaals (hou onze site in de gaten voor de tunische stekensjaal van de Organico), zomermutsen, babykleertjes en ga zo maar door.

Maar Lana Grossa heeft ook nieuwe draadjes uitgebracht in de Linea Pura lijn: de A Mano. Deze draad is ook gemaakt van biologische katoen en kent werkelijk prachtige kleuren! Hieronder een sfeerbeeld van de mogelijkheden.

En dan komen er nog veel meer mooie draadjes binnen. Wij hebben zo'n zin om met ze aan de slag te gaan, kun je je dat voorstellen?

Blijf regelmatig op onze site kijken voor de nieuwste aanwinsten en ontwerpen! En kijk even mee naar deze sfeerbeelden. Nog een fijne dag en tot snel!

 

 
Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.