De nieuwste ontwikkelingen - winkel blijft nog gesloten

Lieve mensen,

Het blijft bijzonder gek deze tijd! Helaas worden we nu van dichtbij in de familie getroffen door het Coronavirus. Ik kan je verzekeren dat het vrijwel onmenselijk is. Niet op bezoek kunnen, afstand houden van elkaar, het maar lijdzaam af moeten wachten en ga zo maar door. 

Het is heftig, het is de nieuwe realiteit voorlopig en daarmee krijgen we er vrijwel allemaal mee te maken. Ik wens je sterkte en kracht! 

Elke keer weer ben ik zo dankbaar dat ik het breien en haken als afleiding heb! Het blijft gewoonweg heel therapeutisch om iets moois te maken met je handen, je werk te zien groeien en heerlijk meditatief bezig te zijn. 

Om jullie ook een beetje mee te laten genieten van onze creativiteit, hebben we al een aantal projecten in het leven geroepen!

  • We hebben elke dinsdag en donderdag om 11 uur live op onze facebookpagina. Een soort koffietijd die we vullen met haken en breien en leuke verhaaltjes en dergelijke. Afgelopen donderdag op de rondvaartboot (en ik nodig je van harte uit voor een rondvaart na deze crisistijd), maar we gaan vaker op locatie uitzenden!
  • We hebben de actie dat je met code tweedepakket15% een tweede pakket kunt bestellen met 15% korting om iemand in je omgeving mee te verblijden.
  • We publiceren gratis patronen op onze site, waar je gebruik van kunt maken om inspiratie op te doen en als je wilt mee te haken of breien met ons.
  • We hebben een tassenwedstrijd met het thema hart - de Knotten Connects Challenge! Doe mee en win een leuk gevulde goodiebag en belangrijker verblijd iemand in je omgeving met de tas.
  • We starten in mei de Knotten Connects KnitALong waar we de maand mei leuk mee bezig kunnen zijn.
  • We hebben de Knotten Colors CALL nog lopen en we hebben als eindresultaat een mouwloos vest ervan gemaakt!
  • Mireille is op de achtergrond bezig om een nieuwe CAL voor te bereiden die de hele zomer loopt en erg leuk is om te doen als afleiding. Dit is een CAL die iemand anders heeft ontworpen maar waar wij heel enthousiast over zijn.

En dan de stenen winkel. We zijn heel druk bezig achter de schermen om de winkel een totale transformatie te laten ondergaan. Bereid je voor, de winkel zoals je hem nu kent, komt niet meer terug. We gaan een totaal nieuwe beleving ervan maken. Nog meer een snoepwinkel met mooie presentaties van al onze wol en producten!

Hopelijk kunnen we binnenkort al meer laten zien, maar ik hoop in ieder geval 1 juni weer open te gaan. Ik hoop van harte tot die tijd dat jullie ons blijven steunen via de online winkel en ik wil in ieder geval vast mijn grote dank uitspreken voor jullie flexibiliteit hierin! Ik mis jullie verschrikkelijk, juist nu, maar ik vergeet jullie zeker niet.

Heel veel liefs en een virtuele lieve knuffel,

Francis


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.