De Knotten Diamant CAL2018 bijna van start - spannend!

Vrijdag 31 augustus start de nieuwe Knotten CAL2018 - Diamant. Je kunt 1 driehoek haken als stola, of 2 driehoeken haken en aan elkaar maken als plaid. Deze kun je overigens dubbelgevouwen ook als stola dragen!

Ik merk dat dat altijd weer een spannend moment is! Er is heel veel tijd, energie, werk in gaan zitten en dan als het moment daar is, om te gaan lanceren, dan is het altijd weer spannend. 

Zijn de patronen wel duidelijk genoeg? Vinden jullie het leuk om te haken? Komen de kleuren goed uit?

Ik hoop dat jullie begrijpen dat dit een heel spannend moment voor me is en dat jullie ook begrijpen dat ik mijn hele hart en ziel er weer ingelegd heb. Omdat ik dat leuk vind en het supergraag doe, dus ik wens jullie alvast veel plezier met het haken!

Hierbij nog wat foto's om te laten zien hoe mooi deze CAL2018 weer is geworden!