De klanten van Knotten en waarom we ze graag belonen

4 reacties

Vorige week schreef ik al iets waarom we klanten graag belonen voor hun loyaliteit, maar ik wil daar nog iets verder op ingaan.

Loyaliteit belonen we nu met punten, lees hier meer over wat de voordelen zijn!

Hoe bijzonder wij onze (web)winkel vinden is maar moeilijk in woorden te vatten. Maar de afgelopen weken heb ik een aantal momentjes meegemaakt die ik graag met jullie wil delen om het gevoel over te brengen.

Zo kwamen er 3 vriendinnen bij ons in de winkel. Ze geven elkaar 1 of 2 pakketten van Knotten cadeau voor elkaars verjaardag. Op deze dag kwamen ze gezellig naar Delft, ze hadden van tevoren onderzoek gedaan op onze site. In de winkel kun je dan natuurlijk je eigen kleuren uitkiezen. Het was een heel gezellig bezoekje waar ik me echt verwarmd voel door het bezoek waar ook tips gegeven werden! Dankjulliewel dames!

Zo heb ik ook contact via FB messenger met bepaalde klanten. Soms zit ik toevallig op Facebook als zo'n berichtje binnenkomt en dan antwoord ik direct. Dan krijg ik opeens een foto met zeer enthousiast bijschrift dat we zulke leuke pakketten maken. Vervolgens kletsen we even en lijkt het of we elkaar kennen, wat ook echt zo voelt ook al heb ik deze klant alleen via de webwinkel voorbij zien komen. We hebben gewoon leuk contact soms met onze online klanten.

Vorige week ging ook de telefoon en belt er een webwinkelklant. Ik nam toevallig op en weet dan direct wie ik aan de telefoon heb. Een van onze loyale klanten die ik zeker bij naam ken. Ik kan dan ook direct antwoord geven op de vraag en in dit geval de klant geruststellen dat het allemaal goed is gegaan. Ik vind het oprecht leuk dat dat zo kan. Dat ik deze mevrouw 'ken' en ik het dus ook oprecht fijn vindt dat ze al zolang klant bij ons is!

Dan hebben we ook een klant die soms kleuradvies vraagt via de mail. Deze online klant hebben we wel een keer in de winkel mogen ontmoeten en kennen we inmiddels qua smaak van kleur en welke kleur goed bij haar staat. Ook daar weer is het zo ontzettend leuk om ook via internet toch een passend advies te kunnen geven en dat doen we dan ook altijd met heel veel liefde.

In onze stenen winkel hebben we een aantal zeer creatieve klanten. Dat is ook zo leuk. Ik kan me echt verheugen op en bezoekje van een klant die altijd haar eigen draai geeft aan onze ontwerpen. Met een klein beetje advies van ons, gaat ze altijd de deur uit met iets superunieks en origineels. 

Dus jullie, onze klanten, zijn de reden waarom het runnen van Knotten zo ontzettend leuk is! Soms komt het door drukte niet van om hierbij stil te staan, vandaar nu dit moment genomen om bij jullie stil te staan. Voor jullie doen we het!

Dus lieve klanten, ga ook gebruikmaken van ons spaarsysteem, dat is onze manier om te laten blijken wat we hierboven hebben beschreven! Onze grote dank voor jullie!

Met een hele lieve groet,

Francis


4 reacties


 • Ilonka

  Snelle levering netjes verpakt en de mooie handgeschreven kaart erby !! Dan kryg je gelijk zin om aan je nieuwe (haak) project te beginnen!!dank dames toppi😂


 • Ans Vogelenzang de Jong

  ik vind dat jullie echt heeeeel klantvriendelijk en meegaand zijn.Alles kan en heb e een vraag dan krijg je al snel antwoord en dat is geweldig.Ook kijk ik graag naar jullie video en dan begint het gelijk te kriebelen,alle garens bevallen zeer goed.Binnenkort kom ik bij jullie in de winkel want ik g meevaren door de Delftse grachten en kijk er naar uit.Het lijkt me supergezellig met alle dames aan boord.Ik hoop natuurlijk op droog weer en wat zal ik genieen van deze dag.Tot de 24 ste juni.Groetjes van Ans.


 • Marie-José Satijn

  Hallo,
  Wil alleen maar zeggen dat jullie inderdaad geweldig mooie pakketten hebben. Worden snel en betjes geleverd, altijd met een leuk kaartje erbij. Zaterdag 23 juni konen wij vanuit Maastricht naad jullie winkel in Delft. Ben heel benieuwd. Dus jullie zijn een super winkel en webwinkel


 • Marie-José Satijn

  Hallo,
  Wil alleen maar zeggen dat jullie inderdaad geweldig mooie pakketten hebben. Worden snel en betjes geleverd, altijd met een leuk kaartje erbij. Zaterdag 23 juni konen wij vanuit Maastricht naad jullie winkel in Delft. Ben heel benieuwd. Dus jullie zijn een super winkel en webwinkel


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.