De herfst is begonnen - heerlijk brei- en haakweer

Jullie hebben al een tijdje niet van mij gehoord. Dat komt omdat ik soms overweldigd wordt door wat er allemaal gebeurd!

Het zijn mooie dingen, maar ook verdrietige dingen. Zo hebben we afscheid moeten nemen van een van onze zeer dierbare en geliefde klanten. Dat doet toch wat met me. Natuurlijk weet je dat het leven zo is, mensen komen en gaan. Maar het gaat me dan toch aan mijn hart. Dus bij deze nog een laatste groet voor deze lieve, lieve klant.

En dan aan de positieve kant, ik heb zoveel ideeën dat ik soms daardoor overweldigd wordt. Maar dat is alleen maar goed. Bovendien hebben we ook nog eens een heel creatief team dus bruist en borrelt het lustig op los bij Knotten!

Zo starten we weer met onze eigen Knotten Desings Collectables - Collectie C alweer! Het eerste ontwerp is al weer gelanceerd, een trui gebreid of gehaakt van de Cool Wool Big 1:1. 

Deze keer gebruiken we het thema Basics. We maken leuke modellen in basisgarens, zodat ze altijd nog te maken zijn. Ook gaan we uit van een kleurenpalet, wat in alle modellen terug gaat komen. Lekker Basic toch?

Even een kort kriebeltje van mij, maar binnenkort meer over die Knotten Basic!

Lieve groet,

Francis


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.