De dagen met een lach en een traan

Lieve klanten en mensen,

Wat een rollercoaster is deze week. En het helpt mij erover te schrijven. En ik dacht, jullie vinden het vast niet erg om ook wat meer te weten wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt.

Deze week zoveel bijzondere ontmoetingen mee gemaakt. Ik hoop dat de mensen waarover het gaat niet erg vinden dat ik dit wil delen. Zij weten namelijk precies wie ik bedoel.

Klanten uit het hele land komen bij ons langs, hoe bijzonder is dat? Maar nu ook iemand die in Zweden woont en even in Nederland was en toch even langs moést komen bij Knotten in Delft. Een webwinkelklant die toch wat extra uitleg vroeg, kwam gewoon met haar werkje naar Delft, en wij helpen natuurlijk graag!

Dan hebben we onze lieve oudere klanten en ik was oprecht intens blij om een van deze dames weer te zien na zeer lange tijd en gebroken heup en pols tussendoor. Op de fiets zit er niet meer in, maar een bezoekje nog wel gelukkig! Ik krijg het er weer warm van.

Helaas hebben we ook klanten die ziek worden, eentje daarvan blijft breien, maar zien we helaas zelf niet meer. Ik leef op afstand mee zover ik kan. Ook een klant met haar zus, die zijn mee gevaren op de cruise, waarvan de zus ernstig ziek was. Kwam me deze week vertellen dat de zus is overleden, en nu als ik schrijf, zit ik weer met tranen in mijn ogen. En hoe mooi en bijzonder is het dan om te horen dat wij nog voor lichtpuntjes zorgden in haar laatste maanden? Dan realiseer je je weer ten volste dat je niet zomaar een wolwinkel bent. Nee we zijn veel meer.

En dat meer, daar doen we het voor. Een lichtpuntje in iemands leven zijn, daar doen we het voor. Oprecht en eerlijk, uit ons hart. Alleen, daar komt toch een maar, dat gaat me niet altijd in mijn koude kleren zitten. Ik ben erdoor geraakt en soms dieper dan ik zou verwachten.

Maar lieve klanten en mensen die dit lezen, we blijven deze wolwinkel runnen vanuit ons hart. En de passie voor bolletjes wol en katoen waarmee je zulke mooie dingen kunt maken. Maar vanuit ons hart voor jullie, omdat het kan!

Heel veel liefs, een traan weg pinkend, van deze kwetsbare dame op dit moment,

Francis

ps ik schrijf dit zeker ook vanuit ons team Knotjes!