De dagen met een lach en een traan

Lieve klanten en mensen,

Wat een rollercoaster is deze week. En het helpt mij erover te schrijven. En ik dacht, jullie vinden het vast niet erg om ook wat meer te weten wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt.

Deze week zoveel bijzondere ontmoetingen mee gemaakt. Ik hoop dat de mensen waarover het gaat niet erg vinden dat ik dit wil delen. Zij weten namelijk precies wie ik bedoel.

Klanten uit het hele land komen bij ons langs, hoe bijzonder is dat? Maar nu ook iemand die in Zweden woont en even in Nederland was en toch even langs moést komen bij Knotten in Delft. Een webwinkelklant die toch wat extra uitleg vroeg, kwam gewoon met haar werkje naar Delft, en wij helpen natuurlijk graag!

Dan hebben we onze lieve oudere klanten en ik was oprecht intens blij om een van deze dames weer te zien na zeer lange tijd en gebroken heup en pols tussendoor. Op de fiets zit er niet meer in, maar een bezoekje nog wel gelukkig! Ik krijg het er weer warm van.

Helaas hebben we ook klanten die ziek worden, eentje daarvan blijft breien, maar zien we helaas zelf niet meer. Ik leef op afstand mee zover ik kan. Ook een klant met haar zus, die zijn mee gevaren op de cruise, waarvan de zus ernstig ziek was. Kwam me deze week vertellen dat de zus is overleden, en nu als ik schrijf, zit ik weer met tranen in mijn ogen. En hoe mooi en bijzonder is het dan om te horen dat wij nog voor lichtpuntjes zorgden in haar laatste maanden? Dan realiseer je je weer ten volste dat je niet zomaar een wolwinkel bent. Nee we zijn veel meer.

En dat meer, daar doen we het voor. Een lichtpuntje in iemands leven zijn, daar doen we het voor. Oprecht en eerlijk, uit ons hart. Alleen, daar komt toch een maar, dat gaat me niet altijd in mijn koude kleren zitten. Ik ben erdoor geraakt en soms dieper dan ik zou verwachten.

Maar lieve klanten en mensen die dit lezen, we blijven deze wolwinkel runnen vanuit ons hart. En de passie voor bolletjes wol en katoen waarmee je zulke mooie dingen kunt maken. Maar vanuit ons hart voor jullie, omdat het kan!

Heel veel liefs, een traan weg pinkend, van deze kwetsbare dame op dit moment,

Francis

ps ik schrijf dit zeker ook vanuit ons team Knotjes!

 

 

Reacties

12 berichten

Hennie vDomselaar v Dijk

Hennie vDomselaar v Dijk

Ik heb mij zin’s een paar dagen geleden aan gemeld .Maar wat leuk en gezellig .Ik zit niet in de buurt om langs te komen maar hoop wel gebruik te gaan maken van jullie site .Wat een leuke en gezellige en aparte dingen hebben jullie .groet Hennie

Joke Sijm

Joke Sijm

Lieve Knotjes,heb jullie nog niet zo lang geleden gevonden,maar wat een heerlijk thuiskomen.Ben zo blij met jullie,de prachtige persoonlijke blog,het raakt me.Fijn!!Hoop eens persoonlijk langs te komen.Kuzziesssssssssss voor jullie allemaal van Joke Sijm.

Nicole

Nicole

Lieve Francis, wat een warme vrouw ben je toch! Je hebt je hart op de juiste plaats.
De uitstraling die je weet te weer geven met de online winkel en jullie benadering maakt dat mensen zich in een digitale omgeving, webwinkel, thuis voelen. Je zet een heel eigen sfeer neer waar mensen zich duidelijk thuis voelen, goed voorbeeld was laatst het live videofilmpje waarin jullie modellen showden gemaakt door jullie.
Ook op mijn wensenlijstje staat een bezoek aan jullie echte winkel en dat gaat er zeker van komen. Tot dan heel hartelijke groet en een dikke knuffel van Nicole ???

Caroline Daemen

Caroline Daemen

Lieve mensen,

Bedankt voor de super lieve berichten bij elke bestellingen. Ik woon bij leuven in België, in jullie winkel geraak ik niet, maar de webshop is super aangenaam, de filmpjes goed toegankelijk voor mij als slechtziende, daarom kies ik ook de eenvoudigere modelletjes ??

Marianneke

Marianneke

Wat een mooi bericht, zo persoonlijk! Ik hou van jouw/jullie betrokkenheid bij de klanten, ook bij de onlineklanten! Ik kom binnenkort graag eens neuzen in de echte winkel! En ga zo door, we hebben het allemaal nodig, een beetje positieve aandacht voor elkaar!
Ik ben blij met jullie!!
Lieve groet , Marianneke

Ans Vogelenzang de Jong

Ans Vogelenzang de Jong

wat een mooi bericht wat jullie met ons delen.Zo leuk dat kontakt met je klanten.Ik heb zelf ook jaren in een winkel gestaan en ik vond dat het leukste werk wat er is.Leuk dingen en nare dingen,ik had voor iedereen een luisterend oor.De oudere mensen die zelf nog hun boodschapjes doen zitten vaak om een praatje verlegen en daar maakte ik dan ook tijd voor.Mensen helpt elkander is mijn slogan.

rita

rita

Beste teamleden, jullie zijn ook maar mensen en gelukkig maar. natuurlijk raakt het jullie ook, momenteel heb ik al 3 jaar een zieke man die ik verzorg en bijsta zo goed als het gaat omdat ikzelf ook over 21 jaar borstkanker kreeg, maar we gaan ervoor en dit zolang mogelijk en zulke kleine dingen betekenen heel veel voor mensen in zo’n situatie en laten voor iedereen een goed gevoel achter.

petra

petra

Beste Knotjesteam,
Ik heb eigenlijk uw site gisteren pas ontdekt. Ik hou wel eens van wat handwerk. Nu, vanmorgen was ik weer op deze site terechtgekomen en ongewild heb ik wel meer dan een uur zitten filmpjes bekijken en kreeg meteen zo een zin om te bestellen. Ik zit momenteel ook in een transformatieproces en voelde meteen dat jullie meer doen dan alleen maar bolletjes verkopen. Als ik zie hoe mooi en vol overgave je die filmpjes brengt, een mens wordt meteen goed gezind. ☺
Geloof je dat ik meteen dacht…. zo een winkeltje zou ik hier in België ook wel willen. ??
Dan zou ik wel jullie hulp nodig hebben om op te starten vrees ik, wie weet…
In elk geval heel veel steun en goed moed in deze moeilijke periode. ?

Janneke

Janneke

Jullie zijn een lief stel mensen, dat merk je in de webshop, met altijd een persoonlijk woord bij de bestelling, en altijd met raad en daad terzijde, ook als t met de aflevering niet altijd soepel wil lopen, en de winkel is een heerlijk plekje. Jullie maken dat je je als klant speciaal voelt! Om met Barrie Stevens te spreken: “Vooral doorgaan!”.

Anita Mayer

Anita Mayer

Omdat ik in Bakkeveen woon kan ik helaas niet langskomen, Maar wil jullie wel laten weten dat zelfs online jullie betrokkenheid overkomt!
Sinds mei vorig jaar, toen ik naar een caravan gevlucht ben met mijn toen nog 2 hondjes, ben ik klant bij jullie en het genieten van jullie mooie producten via FB en af en toe wat kunnen bestellen, hebben me mede door de afgelopen periode heen geholpen. Nadat ik weer een appartement had en alles een beetje op de rit, heb ik ook nog 2 nieuwe heupen gekregen. Het gaat nu eindelijk wat beter op alle fronten en volgende zomer ben ik wel weer helemaal mobiel en kom dan echt eens naar de winkel!

Heb net garen voor de vlindersjaal besteld die ik voor mezelf ga haken na deze periode, wel toepasselijk dacht ik ?

Ga zo door, jullie steunen zoveel mensen waar jullie vast geen weet van hebben en vandaar mijn verhaal!

Respect ❤

Janneke

Janneke

Wat mooi gezegd en zo uit het hart!
Ik shop nu een paar maanden bij jullie, maar dan online. En ook daar voel ik mij welkon! Als ik er niet uit kom, even de vraag stellen en zsm een goed antwoord krijgen en een bemoedigend woord.
Ik ben blij jullie winkel gevonden te hebben!
Veel liefs, Janneke

Mary

Mary

Geweldig voel ik mij bij deze woorden. Het is fijn een klant van jullie te zijn. Ik geniet elke week weer van de winkel. Bedankt Knotjes.

Een reactie schrijven