Aankondiging nieuwe MCAL

Zo op het einde van 2019 staan wij in de startblokken voor 2020! En wat hebben we een zin in dat nieuwe jaar. Ten eerste omdat het Knotten-team een supergezellig, creatief en productief team is! We lachen wat af en we breien en haken wat af natuurlijk. Maar vooral voelen we allemaal de liefde voor de mooiste materialen waar wij ons in mogen begeven, dus dankjewel ook Lana Grossa voor het ontwikkelen van deze geweldige bollen wol en katoen.

Maar we staan ook in de startblokken voor iets multi-multi leuks! Namelijk de nieuwe MCAL die er aan gaat komen. De M staat voor Multi, want deze CAL is op veler manieren Multi Multi. 

Ten eerste door de multi technieken die we gaan gebruiken. Als je 'm maakt zoals wij, dan ga je tunisch haken, breien en haken! Wat van deze CAL een super- maar dan ook superleuk project maakt! Maar zou je alleen willen breien bijvoorbeeld, dan kan dat ook! Elke techniek heeft 5 stroken en dus 5 verschillende steken, dus je kunt ook deze hele CAL gaan breien en je herhaalt dan de steken 3 keer. We zijn nog een het doorontwikkelen, dus wellicht komen er ook bonussteken voor elke techniek!

Ten tweede multi door de vele kleuren die we gebruiken. En dan kun je ook nog eens kiezen tussen 3 kleurvarianten waarvan we alledrie een voorbeeld hebben gemaakt, bovendien ook nog een bonuskleur!

Ten derde Multi vanwege de Multi-mogelijkheden van wat je kunt gaan maken! De eerste die nu klaar is, is een brede stola die je ook als hes kunt dragen. De tweede versie wordt wat breder en korter en daardoor als poncho te dragen. Daar kun je eventueel weer mouwen in maken. Maar je kunt ook met 2 pakketten een plaid maken van deze technieken. Zoals ik al zei, we zijn nog in de ontwikkelfase en dus ook daar gaan we uiteindelijk heel veel bieden! We gaan ideeën ten over geven van wat je allemaal kunt doen met het eindproduct van deze multi-CAL!

Een aantal dingen staan al wel helemaal vast:

  • De start van de voorverkoop van pakketten voor deze CAL is begonnen - de early birds hebben de hoogste voororderkorting, de koering loopt snel af dus wees er als eerste bij!
  • De patronen verschijnen vanaf 17 januari gratis op onze site
  • Voor elk wat wils - breien, haken en tunisch haken; 1 techniek of gebruik ze alledrie!
  • We werken met de Cool Wool van Lana Grossa, 100% zachte Merinowol. Deze verwerken we met een dubbele draad zodat we een uniek kleurverloop krijgen.
  • Het handigste is om een tunische haaknaald die opschroefbaar is, te gebruiken, want dan kun je als je gaat breien de haaknaald gewoon verwisselen voor naaldpunten en verder breien!
  • Wij hebben er superveel zin in!

Haak je ook aan of (oeps) brei je mee?

Tot snel met meer informatie!

Liefs,

Francis

Bekijk ook ons vlog met wat meer informatie:


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.