Love is in the air - 14 februari hartjes haken en aftrap tassenwedstrijd

Het is bijna weer de dag van de liefde. Nu kunnen we er commercieel over denken, maar ik denk er liever liefdevol over. Het is een dag waarbij we even stil kunnen staan bij de liefde.

Zelf prijs ik me gelukkig dat ik veel liefde ervaar. Ik heb een lieve man, onwijs lieve kinderen, hele lieve vriendinnen en superlieve meiden die bij Knotten werken. Ik kan alleen maar wensen dat ook jij je zo omringd voelt met liefde.

Op zondag 14 februari kun je bij ons gratis hartjes komen haken en je gehaakte hartje met een wens in de liefdestak hangen! Gewoon gezellig samenzijn en genieten van elkaar en iets kleins maken voor iemand waarvan je houdt! Tussen 14 en 16 uur ben je van harte welkom.

Voor deze liefdesdag hebben we een tas ontworpen. Een tas met harten erin verwerkt, die je misschien graag maakt voor een liefdevol persoon in jouw omgeving of voor jezelf. Het patroon staat hier uitgeschreven.

Nu willen we dit tevens gebruiken als aftrap van de tassenwedstrijd. Zoals jullie weten, mogen we geen gratis plastic tasjes meer meegeven. Maar we zijn natuurlijk heel goed in staat onze eigen tas te haken of breien, of iets te doen met naaien of borduren! Dus doe je mee? Maak een tas, lever 'm tijdelijk bij ons in en ding mee naar een gezellig DIY-prijzenpakket! De uiterste inleverdatum is 30 juni.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.