Zaterdag 29 augustus feest van 10 tot 17 uur - allerlei proeverijen

Voorbeeldpagina uit de Knotten wolplanner 2016!

Knotten bestaat 4 jaar! Wat een genot is het toch weer elke dag. Al 4 jaar runnen we onze wolwinkel met zoveel plezier, en gelukkig neemt dat niet af. 

Dus zaterdag willen we vooral gaan genieten, genieten van de creativiteit, inspiratie en de prachtige bollen wol en katoen die we hebben!

Wat kun je verwachten? Proeverijen! Wat het precies gaat worden, is nog een beetje een verrassing. Maar sowieso een garenproeverij en een workshopproeverij. Maar ook een koffieproeverij, theeproeverij, wijnproeverij staan op de planning! De menukaarten worden momenteel gedrukt en de suggestiekaartjes zoals je ook vindt bij de supermarkt zullen je verder helpen in je keuzes!

Bijna al onze meiden zijn er zaterdag en we gaan jullie gewoon helemaal verwennen en van alles demonstreren. Zoals hoe je het lussenpatroon haakt voor het lupovest!

Maar ook een superleuk en inspirerend is dat we een Knotten wolpanner 2016 gaan uitbrengen! De enige echte brei- en haakkalender die er bestaat. Bomvol inspiratie en met 12 patronen. 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.