Vrolijke kussens haakpakket - in de aanbieding met 50% korting

Dit haakpakket is nu met 50% korting te bestellen! Soms proberen wij ook maar dingen uit en worden we dan blij verrast hoe goed dat uitpakt. Zo ook door verschillende kleuren Mille Colour en Mouline te combineren tot een verrassend patroon als kussenhoes.

De kussens zijn 40 bij 40 cm en we hebben twee kanten gehaakt. Je kunt dus ook van 1 pakket 2 kussens maken met aan de achterkant stof.

Voor beide kussen moet je voldoende lossen opzetten voor 40 cm (bij ons ongeveer 45 lossen).

Het kussen met zwarte details: haak 3 keer 3 toeren vasten van 1 kleur, haak daarna een toer met zwart en steek elke vijfde vaste 2 toeren lager in om dat v'tje te krijgen dat erop ligt. Je kunt de dieper ingestoken steken ook laten verspringen door de keer erna later of eerder te beginnen of je kunt afwisselen met hoe diep je insteekt. Je haakt verder tot je 80 cm hebt, vouwt de lap dubbel om een kussentje van 40 bij 40 cm heen en je haakt de twee kanten aan elkaar door een toer vasten in zwart langs de hele kussenrand te haken.

Het rustieke kussen: haak steeds 2 toeren stokjes (en elke toer van een andere kleur mouline) en dan een toer vasten in grijsgroen. Je haakt verder tot je 80 cm hebt, vouwt de lap dubbel om een kussentje van 40 bij 40 cm heen en je haakt de twee kanten aan elkaar door een toer vasten langs de hele kussenrand te haken in de kleur mouline die je nog voldoende hebt.

Je kunt natuurlijk ook 2 heel verschillende kanten haken. Of je kunt ermee breien! Het pakket bestaat uit 8 bollen Mille, dus genoeg mee te maken eigenlijk.

 

 

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.