Simply breien - gebreide poncho van Knotten

1 reactie

Het is natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn, ook al denken jullie dat misschien. Ik wil soms veel, heel veel en dat lukt bijna altijd, maar soms vraag ik dan teveel van mezelf. Ik ben een paar dagen uitgeschakeld geweest. Onder de wol, zullen we maar zeggen ;-).

Maar wat me elke keer weer zoveel energie geeft en me doet realiseren wat een geluk ik toch heb, is alle mooie dingen die we met zoveel liefde en passie maken. En alle mooie dingen die jullie met zoveel liefde en passie maken!

Zo ook deze poncho die met patroon in de Simply Breien van feb/mrt 2015 is gepubliceerd. Deze is ontstaan in een creatief proces waar ik trots op ben. Heel trots zelfs hoe wij dat doen bij Knotten-wol en dus ook kunnen doen. Leslie weet mij altijd heel goed aan te voelen en aan te vullen. Dus wij samen bedenken dit en we versterken elkaar. Loes heeft de poncho voor ons gebreid en brengt dan ook nog haar visie in. Zo komen we met z'n drietjes tot een uniek product, dat wel toegankelijk is.

Wat ook nog eens leuk is, is dat je technieken die je leert in de KAL2015, toe kunt passen in andere projecten, zoals we hiermee hebben laten zien.

Deze gebreide poncho is gemaakt van drie garens van Lana Grossa, de Opera, Roma en Allegro Unito.

Nu is het tijd voor me time!

 


1 reactie


  • Vandevoorde Myriam

    Goeiemorgen,
    Ik heb, ik denk in 2015, het patroon van deze poncho ontdekt in een uitgave van Libelle Kreatief. Ik heb toen deze wolletjes gekocht. Maar ik ben ondertussen het originele patroon verloren … Kan U mij daarbij helpen aub? Met de foto alleen lukt het niet goed. Alvast dikke dankuwel. Met vriendelijke groeten. Myriam Vandevoorde uit Herenthout/ België.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.