Knotten Mystery mini-CAL - week 2 van 3

LET OP: grijs bewaren tot de laatste week! We gaan in week 2 van deze mini Mystery Cal het patroon van week 6 van de Knotten CAL2015 gebruiken. Je eerste Granny. Maar voor deze CAL gaan we er slechts eentje maken die net zo groot is als in de CAL2015, 6 toeren (5 toeren grannies en een afsluitende toer vasten). En we gaan 32 mini-grannies maken. UPDATE 12 FEB: HET MOETEN 36 MINI'S ZIJN! De mini-granny is 3 toeren van het patroon, zonder de afsluitende toer vasten. Het afhechten is wel belangrijk voor de laatste week om dat netjes te doen, zoals we vorige week hebben geleerd.

Je mag je eigen kleurverdeling kiezen, of je kunt spieken op de foto hoe wij het hebben gedaan. We gebruiken 8 kleuren en 36 mini-grannies. Je kunt zo een beetje de kleuren verdelen: begin 4 keer met kleur 1, 4 keer de tweede toer met kleur 1 en 4 keer de derde toer met kleur 1, en dan lekker ad random de kleuren verdelen! En 4 doe je er helemaal ad random :-)

Enige opmerking, de grote granny komt in het uiteindelijke project naast de extra groene granny van vorige week, dus kies voor de laatste 2 toeren een kleur die je het mooiste vindt naast dat groen.

Als het goed is, heb je nog wel wat restjes over van alle keuren (behalve misschien dat groen), die kunnen we volgende week nog gebruiken!

Klik hier voor het patroon in PDF 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.